Για τον Σολδάνο, τον φορ της Ουνιόν Σάντα Φε και τον Ολυμπιακό τα δημοσιεύματα είναι συνεχή. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται το Σάββατο από την Αργεντινή και πληροφορίες του Gazzetta οι Πειραιώτες έριξαν στο… τραπέζι 2.5 εκατ. ευρώ με πρόθεση να πάνε μέχρι τα 2.7.

Τι αναφέρει όμως η πλευρά του παίκτη; Επιβεβαιώνει πως υπήρχε κρούση από τον Ολυμπιακό αλλά σε καμία περίπτωση deal. Παράλληλα υποστηρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία αλλά και κρούση από την Ουκρανία στα 5 εκατ. ευρώ και πως οι Ουκρανοί δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι. Κάτι που βγαίνει ως πληροφόρηση και από την Αργεντινή. Πάντως όλα δείχνουν πως η εβδομάδα που θα μπούμε από την Δευτέρα και μετά θα οριστικοποιήσει το που εν τέλει θα κλείσει ο εν λόγω επιθετικός.

– Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία για το θέμα του Φόντε έχει μιλήσει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Για τον Πορτογάλο της Φούλαμ στο πλάνο του Ολυμπιακού υπολογίζεται και ως εξτρέμ, ωστόσο στο Λιμάνι έχουν ήδη υπογραμμίσει πως είναι πολύ προχωρημένη ή κλεισμένη περίπτωση.

Πηγή: gazzetta.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *