Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν για τη ζωή μου, εξομολογείται στη Realnews ο Αρτέμης Σώρραςλίγες ώρες μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ελλήνων Συνέλευσις», αν και φανερά καταβεβλημένος, δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει ότι η δίωξή του είναι πολιτική, ενώ δηλώνει σίγουρος ότι το όραμά του για τη σωτηρία της Ελλάδας δεν θα «πεθάνει», καθώς βρίσκεται πλέον στα χέρια των έμπιστών του.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή την εντολή άλλωστε έδωσε στα πρωτοπαλίκαρά του την περασμένη Πέμπτη, βγαίνοντας από το κτήριο 10 στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων. «Γεια σου, αρχηγέ», του φώναξαν. Και εκείνος τους απάντησε: «Ολα στα χέρια σας τώρα».

Ο Αρτέμης Σώρρας, που πλέον βρίσκεται στην πτέρυγα Ζ’ των φυλακών Κορυδαλλού, εκεί όπου κρατούνται όσοι κατηγορούνται για οικονομικές υποθέσεις, μεταξύ άλλων και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, λέει με νόημα:

«Εγινα στόχος για τις αποδείξεις των 600 δισ. και τα υπόλοιπα χρηματοοικονομικά εργαλεία. Είναι σαφές ότι η δίωξή μου είναι καθαρά πολιτική. Αρχισαν να με κυνηγούν όταν τα γραφεία της Ε.ΣΥ. ξεπέρασαν τα 180 σε όλη την Ελλάδα. Κάποιοι ανησύχησαν γιατί είχαμε τεράστια προσέλευση κόσμου στις τάξεις μας. Οι κατηγορίες που μου απευθύνουν είναι πέρα για πέρα αόριστες. Δεν ευσταθούν. Απέδειξα εμπράκτως τον σεβασμό μου στην ελληνική Δικαιοσύνη. Οποιοδήποτε έγγραφο είχα, άλλωστε, το κοινοποιούσα στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου».

Πατήστε ΕΔΩ καιΕΔΩ και διαβάστε όλο το ρεπορτάζ της Realnews

 

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *