Λένε ότι τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αυτό το απίστευτο βίντεο είναι η απόδειξη.

Σε αυτό το βίντεο, ο σκύλος πηδάει πάνω στα έπιπλα και γαβγίζει επανειλημμένα στην τηλεόραση καθώς κοιτάζει με δυσπιστία το πρόσωπο που καταγράφει την αντίδρασή του.

Και φαίνεται ότι η ιδιοκτήτριά του, η Oriany De Oliveira, η οποία εμφανίζεται στην άλλη πλευρά της τηλεόρασης, είναι εξίσου ενθουσιασμένη που βλέπει ξανά τον σκύλο της.

Ο σκύλος που ονομάζεται Layla, ένα Border Collie, πηδά πάνω- κάτω με τα δύο πόδια στον αέρα για να δείξει τον ενθουσιασμό του που βλέπει την ιδιοκτήτριά του στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια κοιτάζει πίσω στο άτομο που τραβάει το βίντεο συνεχίζει να γαβγίζει.

Ενώ τα σκυλιά πάντα καλωσορίζουν τους ιδιοκτήτες τους, έχουν τρόπο να θυμούνται περιστατικά, ανθρώπους, ώρες και τόπους, λένε οι ειδικοί.

Θεωρείται ότι η μνήμη των σκύλων τα κάνει να θυμούνται τους φίλους, τους ιδιοκτήτες και αυτούς που μπορούν να εμπιστευτούν.

The dog is genuinely happy to see its friend while it jumps up and down with excitement

Σύμφωνα με μια μελέτη της Johan Lind από το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης, τα σκυλιά μπορούν να ξεχάσουν ένα γεγονός μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ενώ τα δελφίνια έχουν τη μεγαλύτερη μνήμη στο ζωικό βασίλειο.

The pet pooch could not be happier that it can see its owner who talks from the TV screen

Η Lind πρόσθεσε ότι η έρευνά της την έχει κάνει να πιστέψει στο ότι οι άνθρωποι έχουν μοναδικές αναμνήσεις.

Είπε: “Τα δεδομένα μας λένε ότι τα ζώα δεν έχουν μακροπρόθεσμη μνήμη για αυθαίρετα γεγονότα. Πιστεύουμε ότι η ικανότητα των ανθρώπων να θυμούνται αυθαίρετα γεγονότα είναι μοναδική.”

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *