Η Samantha Brown ήταν στο οδοντίατρο με τις δύο μικρές της κόρες όταν έλαβε μια κλήση από την αστυνομία, η οποία της είπε ότι η αγαπημένη τους γάτα, ο Harley, είχε σκοτωθεί.

“Είπαν ότι είχε συμβεί κάτι άσχημο και προσπάθησα να το κρατήσω κρυφό επειδή οι κόρες μου, η 11χρονη Tabitha και η 8χρονη Coco, κάθονταν δίπλα μου,” είπε η 44χρονη Samantha από το Bromley του Kent.

“Αλλά η Tabitha κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έλεγε συνέχεια “Τι συνέβη με τον Harley;” και άρχισε να κλαίει.

Samantha Brown

“Ήμουν καταρρακωμένη. Η αστυνομία μου έδινε λεπτομέρειες, αλλά ήμουν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσα να κρατήσω τίποτα κρυφό. Αλλά ήταν προφανές ότι ο Harley είχε δολοφονηθεί.”

Σύμφωνα με μια οργάνωση διάσωσης ζώων, ο Harley θεωρείται ότι είναι ένα από τα σχεδόν 500 ζώα που έχουν σκοτωθεί και ακρωτηριαστεί από έναν άρρωστο σειριακό δολοφόνο τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

Ykiyo who was found dismembered near her owner

Ένας εκπρόσωπος της διεθνούς οργάνωσης για την πρόληψη της σκληρότητας στα ζώα λέει: “Θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τους ιδιοκτήτες γατών ότι οι εκ προθέσεως επιθέσεις σε κατοικίδια ζώα είναι, ευτυχώς, εξαιρετικά σπάνιες. Προηγούμενες επιστημονικές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις όπου ένα κατοικίδιο ζώο ανακαλύπτεται νεκρό με σοβαρά τραύματα που μοιάζουν να έχουν γίνει με μαχαίρι, έχουν προκληθεί μετά από καυγά από άγρια ​​ζώα.”

Ωστόσο, η Boudicca Rising δεν εφησυχάστηκε. “Έχει αποδειχθεί ότι αυτές οι δολοφονίες σχετίζονται με αυτόν τον άνθρωπο,” λέει.

“Ζητάμε από τον κόσμο να κρατούν τις γάτες, τα κουνέλια και τα ινδικά χοιρίδιά τους σε κλειστό χώρο τη νύχτα. Πρέπει όποιος δει κάτι ύποπτο, να το αναφέρει άμεσα.”

“Χρειάζεται μόνο ένα τηλεφώνημα για να τερματίσει αυτό το θέμα.”

 

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *