Ο Ολυμπιακός από τον Απρίλιο ετοίμαζε την διάδοχη κατάσταση, βγάζοντας από την εξίσωση αρκετά βαριά συμβόλαια από το φετινό του ρόστερ…

Από την εξίσωση λοιπόν έχουν βγει τυπικά τα συμβόλαια των Μιραλάς (1,5 εκατ. ευρώ) και Μποτία (800.000 ευρώ). Έχουν τεθεί εκτός ομάδας και είναι σε διαδικασία πώλησης ή δανεισμού ο Οφόε με συμβόλαιο στα 1,3 εκατ. ευρώ και ο Σεμπά.

Ο Ολυμπιακός έχει αποχωριστεί και το συμβόλαιο του Εμενίκε που επίσης ήταν στο 1,5 και πλέον εκατ. ευρώ. Εκτός όλων των παραπάνω υπάρχει αβεβαιότητα και για τον Μάριν του 1,2 εκατ. ευρώ και για τον Ένγκελς των 700.000 ευρώ. Παράλληλα όπως έχουμε αναφέρει ξανά τα δεδομένα ως προς τις συμφωνίες και τα συμβόλαια αλλάζουν.

Στο Λιμάνι δεν πρόκειται να δίνουν μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες που δεν τα αξίζουν και φυσικά θα προσαρμοστούν ανάλογα τα deals με παίκτες. Εδώ πρέπει επίσης να σημειωθεί πως εδώ και χρόνια ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που δίνει τόσο υψηλά συμβόλαια ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον πολύ υψηλό συντελεστή φορολογίας.

Στους πλέον ακριβοπληρωμένους είναι και ο Φορτούνης με συμβόλαιο στις 900.000 ευρώ ενώ τα συμβόλαια άλλων… φευγάτων όπως οι Τζούρτζεβιτς και Ζιλέ είναι στις 550.000 ευρώ και κάτω.

Πηγή: gazzetta.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *