Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης επισκέφτηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού τον αστυνομικό, που πυροβολήθηκε εν ώρα καθήκοντος και τραυματίστηκε σοβαρά.

Κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε εξοργισμένος και προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει στα εγκληματικά στοιχεία να συνεχίσουν να συμπεριφέρονται, όπως συμπεριφέρονται. Τόνισε ότι η επίθεση κατά αστυνομικών «συνιστά επίθεση κατά του κράτους». Θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή, πρόσθεσε.

«Θέλω να καταστήσω σαφές. Δεν είμαι μόνο στο πλευρό των τραυματιών. Είμαι στο πλευρό του αστυνομικού σώματος που ενόρκως επιτελεί το καθήκον του», δήλωσε.

Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι το υπουργείο Υγείας έχει διευθετήσει εντός της ημέρας να μεταφερθεί στο Ισραήλ ο τραυματίας αστυνομικός. Για το σκοπό αυτό, πρόσθεσε, έρχεται από το Ισραήλ νοσοκομειακό πτητικό μέσο, με ειδικούς εντατικολόγους και τραυματιολόγους.

Επίσης, ο πρόεδρος της Κύπρου επισκέφθηκε και τον αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *