Σε όλα τα ερωτήματα του fund που εκπροσωπεί ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ, όπως και σε κάθε μια τις προτάσεις που του έχουν γίνει, φέρεται να απάντησε ο Γιάννης Αλαφούζος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους τη Δευτέρα (16/04).

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», επικαλούμενη το περιβάλλον του Έλληνα επιχειρηματία, ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να πρόσθεσε πως «δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό».

«Υπάρχει επικοινωνία. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund που εκπροσωπεί ο κ. Πιεμπονγκσάντ. Και απαντήσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μία πολύ σοβαρή πρόταση. Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της», είναι τα λόγια του κ. Αλαφούζου, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Που προσθέτει ότι εκείνος τόνισε: «Σε κάθε σοβαρή πρόταση απαντάμε πάντοτε σοβαρά. Είχαμε λάβει μία επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ. Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις».

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *