«Ξεκινήσαμε την Παρασκευή, στις 11 το πρωί και την πρώτη σημαία τη βάλαμε στο μικρό Ανθρωποφάγο, μετά στο Μεγάλο Ανθρωποφάγο, στο Ασπρονήσι, στο Μακρονήσι και τέλος στο Πετροκάραβο. Τελειώσαμε 4 στις απόγευμα» δήλωσε ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς

Το Σάββατο οι σημαίες στα πέντε νησιά ήταν στη θέση τους δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο ένας από τους τρεις νέους που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα Ανθρωποφάγος.

Όπως ανέφερε  ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς «το Σάββατο το μεσημέρι πήγαμε να δούμε αν είναι εκεί οι σημαίες και ήταν και στα 5 νησιά, δεν είχαν πέσει».

Με βάση την περιγραφή που έκανε στον ΑΝΤ1 οι τρεις νεαροί πήραν ξαφνικά την απόφασή τους την ώρα που έπιναν καφέ διευκρινίζοντας ότι όλα όσα έκαναν έγιναν προς τιμήν του Σμηναγού Μπαλταδώρου που έχασε τη ζωή του όταν κατέπεσε το Mirage-2005 την περασμένη Πέμπτη ανοιχτά της Σκύρου.

«Ξεκινήσαμε την Παρασκευή, στις 11 το πρωί και την πρώτη σημαία τη βάλαμε στο μικρό Ανθρωποφάγο, μετά στο Μεγάλο Ανθρωποφάγο, στο Ασπρονήσι, στο Μακρονήσι και τέλος στο Πετροκάραβο. Τελειώσαμε 4 στις απόγευμα» είπε ο Χαράλαμπος Τσαγαλάς αποκαλύπτοντας ότι «ρίξαμε στεφάνι στο Πρασονήσι πριν βάλουμε την πρώτη σημαία».

Ο νεαρός είπε, ακόμα, ότι «δεν έχουμε πολιτικά κίνητρα, ούτε Χρυσαυγίτες είμαστε, ούτε κόμματα, το κάναμε για τη σημαία και την πατρίδα» και τόνισε πως, «δεν έγινε για να προκαλέσουμε τους Τούρκους, άσχετα με το τι έχουν κάνει αυτοί».

«Το μήνυμα μας προς τους Τούρκους: ειρήνη σε αυτούς», είπε χαρακτηριστικά και τέλος ανέφερε πως «επειδή κάποιοι είπαν ότι θα καθυστερήσει η επιστροφή των δύο από την πράξη μας, εμείς οι τρεις πάμε στη θέση τους».

Δείτε το βίντεο:

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *