Γρήγορα μοιάζουν να τρέχουν οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσον αφορά το ενδιαφέρον για «μπάσιμο» στα της ΠΑΕ από την «Pan Asia Investment», το fund που εκπροσωπεί ο Παϊρόι Πιεμπογκσάντ. Χθες το βράδυ υπήρξαν πληροφορίες για συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, με αρκετά «πράσινα» ρεπορτάζ να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας μέρος των όσων συζητήθηκαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», η προσφορά του consortium ήταν η εξής: α) 13 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο, β) 7,5 εκατ. για το προπονητικό στο Κορωπί, γ) χάρισμα 7 εκατ. από τη δέσμευση του τηλεοπτικού συμβολαίου, δ) 20 εκατ. ευρώ επένδυση για τις ανάγκες της ομάδας.

Η πρόταση αυτή μοιάζει να μην βρήκε σύμφωνο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος λέγεται πως ζήτησε επιπλέον 13 εκατ. ευρώ, ώστε να απεμπλακεί. Μάλιστα, φέρεται να είπε στον Ταϊλανδό ότι σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον για την πρότασή των επενδυτών. Πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η αξίωση αυτή ήταν που οδήγησε στην ολοκλήρωση της συνάντησης, καθώς ο Πιεμπογκσάντ ήταν αρνητικός.

Όλα αυτά διαψεύστηκαν στη συνέχεια μέσω κύκλων της ΠΑΕ, ωστόσο το θέμα παραμένει στη δημοσιότητα και μάλιστα όλο περισσότερα πράγματα έρχονται στο προσκήνιο.

Όμως, όπως τονίζει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, το δεδομένο είναι πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, όπως και η πρόταση που κατατέθηκε στον κ. Αλαφούζο και ότι η πρόταση αυτή είναι τουλάχιστον σοβαρή. «Τίποτα λιγότερο και τίποτα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Επίσης, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι επικοινώνησε με την εταιρία «Empire Asia» στην Ταϊλάνδη, της οποίας είναι ιδρυτής ο Πιεμπογκσάντ, ο οποίος ζει και εργάζεται τον περισσότερο καιρό στο Λονδίνο. Ζητήθηκε ένα σχόλιο για όλα αυτά και ο εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε το θέμα.

«Γνωρίζουμε για το project που αφορά τον Παναθηναϊκό, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το τελευταίο διάστημα. Ο κύριος Πιεμπογκσάντ ήταν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και το επόμενο διάστημα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο.

Πάντως, τόσο στον κόσμο του Παναθηναϊκού όσο και στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, η προοπτική του Athens Alive με επικεφαλής τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι αυτή που μοιάζει πιο δελεαστική και -όπως τονίζεται- μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη συσπείρωση στο «πράσινο» οικοδόμημα.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *