Βαγγέλης Καπόπουλος, Δημήτρης Σπυρίδης, Νίκη Καποπούλου, Νίκος Πατσέας

Βαγγέλης Καπόπουλος, Δημήτρης Σπυρίδης, Νίκη Καποπούλου, Νίκος Πατσέας

Μια ισχυρή… δόση τέχνης πήραν όσοι παραβρέθηκαν στα λαμπρά εγκαίνια του νέου χώρου τέχνης The Art Dose,  που βρίσκεται στο ισόγειο του Florida Mall στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο art gift shop, με εξαιρετικές προτάσεις εικαστικών δώρων που φέρουν την υπογραφή σύγχρονων, σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών.  Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της νέας ατομικής έκθεσης του ανερχόμενου καλλιτέχνη της νέας γενιάς Sonke, που φιλοξενείται στο The Art Dose.

Ελένη Πατσέα Σαραντίτη, Ντόζια Κουρούπη - Κατερίνα Γουλανδρή, Αγγελική Πέττα
Ελένη Πατσέα Σαραντίτη, Ντόζια Κουρούπη – Κατερίνα Γουλανδρή, Αγγελική Πέττα

Η οικοδέσποινα Νίκη Καποπούλου, που έχει την επιμέλεια του χώρου και των προτάσεων του The Art Dose, υποδέχτηκε από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ το φιλότεχνο κοινό που έδωσε αμέριστο το παρών στα λαμπρά εγκαίνια. Στο πλευρό της ο αδελφός της Γρηγόρης Καπόπουλος και μέντορας του ανερχόμενου εικαστικού καλλιτέχνη Sonke με έργα του οποίου εγκαινιάσθηκε ο χώρος. Επίσης οι γονείς της Μαρίνα και Βαγγέλης Καπόπουλος που με πολύ χαρά μοιράστηκαν τη σημαντική αυτή στιγμή της Νίκης.

Έλενα Τουπογιάννη, Ειρήνη Νικολοπούλου - Φλορεντία Κουτσοπούλου, Ιωάννα Κανέλλη
Έλενα Τουπογιάννη, Ειρήνη Νικολοπούλου – Φλορεντία Κουτσοπούλου, Ιωάννα Κανέλλη

Οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν τη νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη, κατά κύριο λόγο ασπρόμαυρες φιγούρες με έγχρωμα στοιχεία που έδωσαν την σφραγίδα του Sonke. Επίσης τη συλλογή από μοναδικά εικαστικά δώρα, που δημιούργησαν αποκλειστικά για το The Art Dose καταξιωμένοι ζωγράφοι και γλύπτες.

Γρηγόρης Καπόπουλος, Κρείτων Ρούκας - Μάρω Γεωργιτσογιαννάκου Ταλούμη, Νίκη Καποπούλου
Γρηγόρης Καπόπουλος, Κρείτων Ρούκας – Μάρω Γεωργιτσογιαννάκου Ταλούμη, Νίκη Καποπούλου

Τη βραδιά συνόδευσε ζωντανή μουσική σε τζαζ ατμόσφαιρα με τον ήχο του σαξόφωνου να δίνει τον τόνο.  Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν ήταν πολλοί άνθρωποι της τέχνης και της κοινωνικής ζωής με τη νέα γενιά φιλότεχνων να κυριαρχεί, στηρίζοντας τη νέα αυτή κίνηση της Νίκης και του Γρηγόρη Καπόπουλου.

The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall  (ισόγειο), τηλ. 2109680505. Ώρες καταστήματος: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10-00-17.00, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 10.00-21.00. – www.theartdose.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *