Ένα μοναδικό «Hallo Freaks» private πάρτη διοργάνωσε το Jägermeister στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης και μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλης της πόλης!

Μούμιες, zombies αλλά και το μοναδικό Dj line up ,με τους top Dj’s της House μουσικής,Cj Jeff,Agent Greg,Junior Pappa,George Tsilipakos & Dj Pistol περίμεναν τους 3000 καλεσμένους, που άρχισαν να καταφθάνουν γύρω στις 23:00.

Ο διαμορφωμένος, για τις ανάγκες του πάρτι, χώρος μετέφερε τους παρευρισκόμενους σε μία «άλλη freaky πραγματικότητα» και τους προσέφερε μία ξεχωριστή εμπειρία, που μόνο το Jägermeister μπορεί.

Special Rooms με make up artists και barber experts, να μεταμορφώνουν τους καλεσμένους  σε Party freaks, δημιουργώντας horror mood σχέδια, ένα Las Vegas Chappel με τον King Elvis Presley να παντρεύει.. όσους το επιθυμούν.. με τις ευχές του, 10 Jägermeister girls και 12 Bartenders Dracula να προσφέρουν ποτά με το απαραίτητο συστατικό για ένα πετυχημένο Party συνέθεσαν μία νύχτα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στους τυχερούς που βρέθηκαν στη λίστα των καλεσμένων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *