Μια μητέρα δύο παιδιών που διαγνώστηκε με καρκίνο των οστών σε ηλικία 16 ετών πέθανε ενώ είχε δίπλα της την οικογένειά της μετά από μια απελπιστική προσπάθεια που διεξήχθη για να σωθεί η ζωή της.

Η 33χρονη Nicola White από την Ουαλία, έχασε τη μάχη της με την τρομερή ασθένεια την Παρασκευή ενώ πάλεψε σκληρά για να παραμείνει ζωντανή.

Οι φίλοι και η οικογένεια ξεκίνησαν πέρυσι τον έρανο με το όνομα Save Nicola για να συγκεντρώσουν χρήματα για μία πρωτοποριακή θεραπεία που δεν είναι διαθέσιμη από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας.

Η Nicola White, 33 ετών, από το Llanelli στην Ουαλία, έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο την Παρασκευή μετά από «τραγωδία μετά την τραγωδία» καθώς αγωνίστηκε για να μείνει ζωντανή

Η Nicola είχε ήδη δοκιμάσει πολυάριθμες θεραπείες μετά τη διάγνωσή της και ανέπτυξε σηψαιμία το 2011, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί πάνω από το γόνατο.

Ο καρκίνος επέστρεψε ξανά – αυτή τη φορά στους πνεύμονες – και οι γιατροί της είπαν ότι δεν υπήρχε καμία ελπίδα.

Όμως οι δικοί της δεν ήταν πρόθυμοι να παραιτηθούν, γι’ αυτό η οικογένειά της κατάφερε να μαζέψει περισσότερα από 100,000€ χάρη στον έρανο που θα τους οδηγούσε στη σωτήρια θεραπεία.

Μετά τον έρανο βρήκαν έναν γιατρό στη Harley Street ο οποίος δήλωσε ότι μπορούσε να χειρουργήσει τον όγκο της.

Αλλά στα τέλη του περασμένου έτους, και ενώ είχαν ολοκληρωθεί τα σχέδια για τη χειρουργική επέμβαση του πνεύμονα στο Λονδίνο, μια εξέταση έδειξε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στο συκώτι της.

Η Nicola πέθανε στο Hospice Ty Bryngwyn στο Llanelli.

“Είναι μια απέραντη τραγωδία,” είπε ο οικογενειακός φίλος Gary Griffiths, ο οποίος μεγάλωσε δίπλα στην κα White και την ήξερε σε όλη της τη ζωή.

“Είμαστε κατεστραμμένοι.” Προσπαθήσαμε τόσο σκληρά να την βοηθήσουμε, αλλά στο τέλος όλα τελείωσαν.”

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνέβαλαν τόσο πολύ στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τη Nicola.”

“Όλη η πόλη Llanelli βγήκε για να βοηθήσει.”

“Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό του νοσοκομείου για όλα όσα έκαναν τις τελευταίες εβδομάδες.”

“Η ίδια η ζωή της Nicola ήταν ένα θαύμα, δεδομένης της αδυσώπητης μάχης της με τον σπάνιο καρκίνο των οστών από την ηλικία των 16 ετών.”

“Πάντα ήθελε να παντρευτεί και ν’ αποκτήσει οικογένεια, και η πραγματοποίηση των ονείρων της είναι ένα δείγμα της θέλησης και της δύναμής της να συνεχίσει και να ζήσει μέσα από όλα τα εμπόδια που της έφερε η ζωή.”

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *