Η Nicola Stead, 30 ετών, ξέχασε  το αντισυλληπτικό χάπι της για 2 μόλις δύο ημέρες.

Έπαιρνε το χάπι για πάνω από μια δεκαετία και ένα διάστημα ξέχασε να πάρει για 2 μόνο μέρες το χάπι.

Αλλά αυτή η παύση ήταν αρκετά μεγάλη. Πέντε εβδομάδες αργότερα, η Nicola ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος αφού άρχισε να υποφέρει από πρωινή ναυτία.

Και το μεγαλύτερο σοκ απ ‘όλα ήταν ότι δεν περίμενε μόνο ένα παιδί, αλλά τρία!

«Το χάπι το έπαιρνα από τότε που ήμουν 20 και αυτό το διάστημα προσπαθούσαμε να εξοικονομήσουμε χρήματα για το πρώτο μας σπίτι. Τότε άρχισα να νιώθω άσχημα», λέει. «Είχα πρωινές ναυτίες και αποφάσισα να κάνω τεστ εγκυμοσύνης μόνο για να είμαι σίγουρη. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είμαι πραγματικά έγκυος !».

Η Nicola είχε χάσει μόνο δύο ημέρες από τα χάπια της και έμεινε έγκυος! Μέρος του σοκ προέρχεται από το ότι πάντα πίστευε ότι θα δυσκολευόταν να συλλάβει όταν θα ερχόταν η ώρα να δοκιμάσει.

Αλλά, λέει ότι αυτή και ο σύντροφό της ,Chris, πετούσαν στον 7ο ουρανό  με τα νέα!

Σήμερα, χρησιμοποιούν περίπου 150 πάνες την εβδομάδα και βάζουν 3 πλυντήρια κάθε μέρα. «Ο υπέρηχος δεν μπορούσε να δει τίποτα στην αρχή και σκέφτηκα ότι είχα χάσει το μωρό. Μετά από μια εσωτερική σάρωση μας αποκάλυψαν ότι περιμέναμε τρίδυμα που δεν ήταν πανομοιότυπα. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε, ήμασταν φοβισμένοι, ενθουσιασμένοι, ανήσυχοι – όλα σε ένα », λέει.

«Δεν υπάρχουν καθόλου δίδυμα στην οικογένειά μου και παρά την ανησυχία ότι δεν θα ήμουν αρκετά ισχυρή για να το κάνω στην αρχή, κατάφερα να τα φέρω μέχρι και τις 33 εβδομάδες και 4 ημέρες».

Συνολικά, οι τέσσερις τους έμειναν δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και τώρα είναι όλοι σπίτι και υγιής. «Τα τρίδυμα είναι μια πλήρης απασχόληση, καθώς ο Joshua, ο Oliver και η Mila τείνουν να ξυπνούν και να τρέφονται ταυτόχρονα.»

«Αντικατέστησα το μικρό μου αυτοκίνητο για ένα 7θέσιο και συνεχώς αλλάζω πάνες, ταίζω ή πλένω ρούχα. «Οι ζωές μας έχουν αλλάξει δραματικά από τότε που ανακαλύψαμε ότι περιμέναμε τρίδυμα αλλά δεν θα το αλλάξαμε για τίποτα στον κόσμο».

[babyradio.gr]

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *