Χαμός στον Άγιο Δομίνικο και όπως μαθαίνουμε οι ισορροπίες έχουν αρχίσει να χάνονται!

Μπορεί στις κάμερες να φαίνεται ότι ο κακός χαμός γίνεται μόνο στους Μαχητές αλλά τα πάνω κάτω έχουν έρθει και στους Διάσημους. Απλώς οι Διάσημοι ξέρουν και το καμουφλάρουν όταν ανοίγουν οι κάμερες.

«Πολλά σκηνικά γίνονται στην καλύβα των Διάσημων πριν ανοίξει η κάμερα, όμως…έχουν έρθει διαβασμένοι και ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν, επομένως δύσκολα αφήνουν τον εαυτό τους να τσαλακωθεί! Γι’αυτό και πολλές φορές το κοινό έχει κάποια κενά…«,αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος από την τουρκική παραγωγή στο Youweekly.gr..

Και πάμε στο θέμα.. Στην καλύβα των Διάσημων όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr τα έχουμε όλα.. Οικειοθελής αποχώρηση, κλάματα και καυγάδες! Όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά , οι παίκτες δεν μπορούν να αποχωρήσουν με την θέληση τους γιατί έχουν υπογράψει ρήτρα 100.000 ευρώ σε περίπτωση που φύγουν!

Οι δύσκολες ώρες εξακολουθούν να υπάρχουν, αφού όπως σας είχαμε γράψει η Ξένια των Rec ήθελε να φύγει και δεν μπορούσε άλλο το κλίμα στο νησί. Η τραγουδίστρια, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, δεν μπορεί να ηρεμήσει καθόλου με αποτέλεσμα να προσπαθεί να βρει μία λύση με την παραγωγή για να φύγει από το παιχνίδι, όμως… η ρήτρα είναι ρήτρα και τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα! «Κλαίει μωρέ για την οικογένεια της, αγχώνεται πολύ εδώ, αυτό μας λέει όλη την ώρα..δεν είχε υπολογίσει ότι θα την αναστατώσει τόσο η απόσταση!«, μας αναφέρει ο άνθρωπος απο την παραγωγή στο Youweekly.gr…

Διαβάστε περισσότερα

Και θα μείνουμε στην καλύβα των Διάσημων καθώς σε άλλα νέα… η Ελένη Χατζίδου έχει γίνει μαλλιά κουβάρια με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, η Ελένη παραπονιέται συνέχεια για την Κωνσταντίνα ενώ την έχει αποκαλέσει και «καβαλημένη» μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες της και το συνεργείο, προκαλώντας την αδιαφορία της παρουσιάστριας…

«Αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο είναι ότι η Σπυροπούλου το παίζει καλούλα, μπορεί να είναι το κορίτσι δεν λέω κάτι, αυτό που εννοώ είναι ότι δεν δείχνει την απαιτητική που ήταν στην τηλεόραση και στις εκπομπές! Βεβαια κι εκείνη ειρωνεύεται πολύ και τις εκνευρίζει!», μας μετέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος άνθρωπος… Το σίγουρο είναι πως οι Διάσημοι έχουν χειρότερες σχέσεις από τους Μαχητές, αλλά για τον λόγο ότι είναι υποψιασμένοι από πέρυσι το καμουφλάρουν όταν ανοίγουν οι κάμερες!

Θα έρθουν όμως αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια…

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *