Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς μίλησε για έλλειψη ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον ΠΑΟΚ, τον τραυματισμό του Γκαρθία αλλά και το Φύλλο Αγώνα.

Ο Κώστας Καραπαπάς επισήμανε σχετικά: «Περιμέναμε μία μεγάλη συγνώμη και για αυτό που έγινε στο γήπεδο με τον προπονητή μας και για τις προκλήσεις στις σουίτες. Περιμέναμε μία συγνώμη αλλά αντίθετα ήρθαν κάποιες δηλώσεις εντελώς διαφορετικές από εκείνες που είχαν γίνει για έναν αμφισβητούμενο τραυματισμό και ενώ είναι ξεκάθαρο σήμερα πως ο προπονητής μας χτυπήθηκε. Είδατε το αντικείμενο που δέχθηκε. Ήταν ένα κλειστό ρόλο ταμειακής μηχανής βαρύ σαν πέτρα. Δεν έχει κλείσει ακόμα το Φύλλο Αγώνα.

Το θέμα δεν είναι η διάγνωση αλλά πως ήταν ένα επικίνδυνο αντικείμενο. Ένα κλειστό ρολό ταμειακής μηχανής που όταν πέφτει από ψηλά πονάει πολύ. Δεν είμαστε γιατροί. Δεν έχουμε διάγνωση. Περιμέναμε μία μεγάλη συγνώμη από τον ΠΑΟΚ ξαναλέω. Κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Όταν ορισμένοι θέλουν να γίνουν μεγάλη ομάδα θα πρέπει να έχουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια και από έδρες».

Πηγή: gazzetta.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *