Γιώργος Λενός, Βάνα Μπάρμπα, Βαρώνη Breidel

Το σωματείο κοινωνικής στήριξης «Δύναμη Ζωής – Αγάπη», σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Νοτίων Προαστίων και το Ίδρυμα Θεοχαράκη, οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, μια βραδιά ευχαριστίας των μελών και χορηγών του σωματείου, για την αμέριστη αρωγή που παρέχουν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση προσφώνησε ως επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γεώργιος Λενός, ο οποίος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το έργο που επιτελεί το σωματείο και η πρόεδρός του, κυρία Βάνα Μπάρμπα.

Βαρώνος Breidel
Βαρώνος Breidel

Την εκδήλωση προσφώνησαν επίσης ο Βαρώνος Breidel, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Καμένος και ο διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη κ. Παπαθανασίου, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν χορηγίες για τα προγράμματα του σωματείου «Δύναμη Ζωής – Αγάπη» και των υποτροφιών του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

Βασίλης Λέκκας, Λητώ Μεσσίνη (Υψίφωνος), Νικόλαος Καραγκιαούρης (Βαρύτονος)
Βασίλης Λέκκας, Λητώ Μεσσίνη (Υψίφωνος), Νικόλαος Καραγκιαούρης (Βαρύτονος)

Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς στελέχωσαν ο γνωστός τραγουδιστής κ. Βασίλης Λέκκας, η υψίφωνος κυρία Λητώ Μεσσίνη και ο διεθνούς καριέρας βαρύτονος κ. Νικόλας Καραγκιαούρης, ενώ μοντέλα της σχολής «Cristi Models» παρουσίασαν νέες ενδυματολογικές κολεξιόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *