Του Απόστολου Σκουμπούρη

Μια εντυπωσιακή διεθνή διάκριση πέτυχε η Aegean Airlines που πιστοποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει η ελληνική εταιρεία σ’ έναν από τους πλέον απαιτητικούς κλάδους παγκοσμίως.

H Aegean Airlines λοιπόν, βγήκε η δεύτερη δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για το 2018, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το Νοέμβριο του 2017 η πλατφόρμα αεροπορικών κρατήσεων, eDreams, συνεκτιμώντας δεδομένα από 60.000 κριτικές επιβατών!

Πρώτη κατατάσσεται η Turkish Airlines και τρίτη η Swiss. Οι βαθμολογίες επιβατών από το 2017 οδήγησαν στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Turkish Airlines όχι μόνο εξαιτίας της συνολικής άποψης των επιβατών για αυτήν, αλλά και στις κατηγορίες πληρώματος αεροσκαφών και VIP Lounge. H Turkish Airlines ανέβηκε έξι θέσεις μέσα σε ένα χρόνο, ενώ η Aegean Airlines είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη τριάδα ήδη από πέρυσι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από το 2014, η Aegean χρησιμοποιεί καινούργιο λογισμικό σχεδιασμού πτήσεων, το οποίο έχει οδηγήσει σε σημαντική βελτίωση της χρήσης των αεροσκαφών και έχει μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά περίπου 800 τόνους το μήνα.

Πέρα από αυτό το λογισμικό, πραγματοποιήθηκαν επενδύσεις σε ελαφρύτερα και πιο εργονομικά καθίσματα που, μαζί με άλλα μέτρα, θα μειώσουν τις εκπομπές CO2 κατά 515 τόνους το μήνα.

Οι 10 πρώτες αεροπορικές εταιρείες για το 2018

1. Turkish Airlines
2. Aegean Airlines
3. Swiss International Airlines
4. Lufthansa
5. Austrian Airlines
6. Emirates
7. Scandinavian Airlines
8. Aeroflot
9. Air France
10. TAP Portugal

Πέρα από τη γενική αξιολόγηση, οι ταξιδιώτες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν κατηγορίες υπηρεσιών όπως το τσεκ ιν, το VIP lounge, την εξυπηρέτηση εν ώρα πτήσης, τον εξοπλισμό των αεροσκαφών, το value for money, την άνεση και την αναψυχή.

Η Aegean βρέθηκε στις πρώτες τριάδες 5 κατηγοριών.

Τσεκ-ιν
1. Swiss International Airlines
2. Emirates
3. Aegean Airlines

VIP Lounge
1. Turkish Airlines
2. Swiss International Airlines
3. Lufthansa

Υπηρεσίες εν ώρα πτήσης
1. Turkish Airlines
2. Aegean Airlines
3. Emirates

Εξοπλισμός αεροσκαφών
1. Turkish Airlines
2. Swiss International Airlines
3. Aegean Airlines

Value
1. Turkish Airlines
2. Emirates
3. Aegean Airlines

Άνεση
1. Emirates
2. Turkish Airlines
3. Swiss International Airlines

Διασκέδαση
1. Emirates
2. Turkish Airlines
3. Corsair

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *