Τα ματωμένα χώματα του Άουσβιτς επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

«Στα ματωμένα χώματα του Άουσβιτς όπου Εβραίοι, Ρομά, αριστεροί, ομοφυλόφιλοι είδαν το πραγματικό πρόσωπο των ναζί, το οποίο δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε. Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να επιστρέψει στη φρίκη. Καμία ανοχή σε αυτούς που έχουν τη σβάστικα στο μπράτσο στο μυαλό ή στη γλώσσα», αναφέρει σε ανάρτηση ο κ. Παππάς στο twitter.

Στα ματωμένα χώματα του Άουσβιτς όπου Εβραίοι,Ρομά, αριστεροί, ομοφυλόφιλοι είδαν το πραγματικό πρόσωπο των ναζί, το οποίο δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε.Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να επιστρέψει στη φρίκη.Καμία ανοχή σε αυτούς που έχουν τη σβάστικα στο μπράτσο στο μυαλό ή στη γλώσσα. pic.twitter.com/ONlmfzxOGy

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 27 Ιανουαρίου 2018

Ο κ. Παππάς συναντήθηκε και με τον διευθυντή του Μουσείου του Άουσβιτς στον οποίο πρόσφερε ένα βιβλίο για τους Έλληνες του ¨Άουσβιτς. «Με τον Πιότρ Τσιβίνσκι , διευθυντή του Μουσείου του Άουσβιτς. Του προσφέραμε το βιβλίο για τους Έλληνες του Άουσβιτς με τίτλο «Άουσβιτς – Έλληνες: Αριθμός μελλοθανάτου» του οποίου τον πρόλογο υπογράφει. Ένα βιβλίο που ενώνει τις αιματοβαμμένες ιστορίες των δύο χωρών», γράφει ο υπουργός στην ανάρτησή του στο twitter.

Με τον Piotr Cywinski, διευθυντή του Μουσείου του Άουσβιτς. Του προσφέραμε το βιβλίο για τους Έλληνες του Άουσβιτς με τίτλο «Αουσβιτς – Ελληνες: Αριθμος μελλοθανάτου» του οποίου τον πρόλογο υπογράφει.Ένα βιβλίο που ενώνει τις αιματοβαμμένες ιστορίες των δύο χωρών. pic.twitter.com/F8yQ8KmMze

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) 27 Ιανουαρίου 2018

.trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *