Μια τρομακτική σκηνή εκτυλίχθηκε σε τσίρκο στην Κίνα όταν ξύπνησαν τα φονικά ένστικτα ενός λιονταριού και ενός τίγρη και όρμηξαν να κατασπαράξουν ένα άλογο.

Το ανυπεράσπιστο θηλαστικό εκτελούσε το «νούμερό του» στη διάρκεια πρόβας του τσίρκου Taiyang, όταν εντελώς ξαφνικά τα δύο αιμοβόρα αιλουροειδή χύμηξαν πάνω του.

Το ριψοκίνδυνο νούμερο προέβλεπε να καβαλήσουν ο τίγρης και το λιοντάρι το άλογο, και να κάνουν μαζί βόλτα, αλλά τα δύο θηρία έπεσαν πάνω του

Το φρικτό συμβάν έγινε πριν από δύο εβδομάδες.

«Τα ζώα δεν συνεργάστηκαν καλά. Το άλογο κλώτσησε το λιοντάρι κι εκείνο άρχισε να το δαγκώνει», δήλωσε εκπρόσωπος του τσίρκου.

Και σαν να μην έφθαναν αυτά, όρμηξε και ο τίγρης που δάγκωσε το άλογο στα πόδια, ενώ εκείνο προσπαθούσε να γλιτώσει.

Στις σοκαριστικές εικόνες διακρίνεται το άλογο να κάνει κύκλους μέσα στο κλουβί, ενώ τα δύο αιλουροειδή παραμένουν γαντζωμένα πάνω του.

Οι θηριοδαμαστές προσπάθησαν με μαστίγια να απομακρύνουν τον τίγρη και το λιοντάρι και μετά από αρκετή προσπάθεια τα κατάφεραν.

Σύμφωνα τον εκπρόσωπο του τσίρκου το άλογο λαβώθηκε, αλλά είναι «καλά». Υποστήριξε δε ότι είναι «φυσιολογικό» να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στη διάρκεια πρόβας.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές!

Δείτε το βίντεο σοκ:

 

[tribune.gr]

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *