Μια 17χρονη κρεμάστηκε όταν έστειλε κατά λάθος ένα μήνυμα στο φίλο της, στο οποίο αποκάλυπτε ότι είχε κοιμηθεί με κάποιο άλλο αγόρι.

Η φοιτήτρια Charlotte Guy ήθελε να στείλει ένα μήνυμα σε μία φίλη της, αλλά κατά λάθος το έστειλε στον 20χρονο Jack Hurst, με τον οποίο είχαν σχέση από απόσταση.

Αφού συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, του έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε: “Αντίο. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με.”

Η έφηβη, από το Wigan, του έστειλε αργότερα ένα τελευταίο μήνυμα και του είπε: “Σ ‘αγαπώ – το να ξέρω ότι με μισείς είναι αρκετό.”

Μία έρευνα αποδεικνύει ότι η έφηβη είχε πάρει κοκαΐνη ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

The 17-year-old (pictured) had intended her confession to go to a friend but she mistakenly sent it instead to the 20-year-old

Ο Hurst κάλεσε την αστυνομία μετά την ανάγνωση των μηνυμάτων και χρησιμοποίησε το λογαριασμό της στο Snapchat για να εντοπίσει την τοποθεσία της.

Αλλά η νεαρή βρέθηκε κρεμασμένη κοντά στο κολέγιο St John Rigby στο Wigan, όπου φοιτούσε.

Η τραγωδία συνέβη πέρυσι στις 24 Σεπτεμβρίου, όταν η Charlotte, είχε σχέση με τον Hurst για δύο χρόνια.

Ο Hurst, ο οποίος φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Newcastle, δήλωσε: “Μείναμε σε επαφή με μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα, αλλά αναστατώθηκε με κάτι που της είχε πει κάποιος για ένα κορίτσι που είχα γνωρίσει πριν τα φτιάξω μ’ εκείνη.”

“Μου είπε ότι ένιωθε πως της είχα πει ψέματα και προσπάθησα να την πείσω, αλλά εκείνη μου είπε ότι δεν ήθελε να είναι εδώ πια.”

The inquest was told that the previous night she had been drinking vodka with two friends

“Ανησυχούσα γιατί μου είχε πει κάποιες φορές ότι ο κόσμος δεν προοριζόταν γι’ αυτήν.”

“Την άγχωνε το ότι δεν μπορούσε να κάνει εύκολα φίλους, αλλά όταν ξεκίνησε το νέο της τμήμα στο κολέγιο και έκανε φίλους γρήγορα και φαινόταν χαρούμενη.”

“Πήγα να τη δω στο Wigan στις 21 Σεπτεμβρίου. Μίλησα μαζί της και είπε ότι ήθελε να τερματίσει τη σχέση μας.”

“Είπε ότι ένιωθε πως δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί, αλλά ήθελε να μείνουμε φίλοι.”

“Με ρώτησε αν ήμουν καλά και της είπα ότι ένιωθα πως θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη σχέση μας. Η Charlotte βγήκε με τους φίλους εκείνη τη νύχτα και μετά δεν μιλήσαμε πολύ.”

“Συνεχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα την επόμενη μέρα και μου είπε ότι φίλησε κάποιον άλλο εκείνο το βράδυ.”

“Την Κυριακή 24 του μήνα μου είπε ότι ήθελε να μου μιλήσει. Της είπα ότι ήμουν απασχολημένος με κάτι και πως θα της μιλούσα αργότερα.”

“Μετά από αυτό μου έστειλε ένα μήνυμα στο Snapchat που προοριζόταν για τη φίλη της αλλά κατά λάθος το έστειλε σε μένα.”

“Το μήνυμα έγραφε ότι κοιμήθηκε με κάποιον το βράδυ του Σαββάτου. Μου είπε ότι δεν προοριζόταν σε μένα, ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι ήταν ένα φρικτό άτομο.”

“Είπε ότι ήθελε να μιλήσει και μου να εξηγήσει, αλλά δεν μπορούσε επειδή εμένα δε μου άρεσε να μιλάω μέσω μηνυμάτων.”

“Στις 5.11 μ.μ. πήρα ένα μεγάλο μήνυμα κειμένου που ξεκινούσε με τη φράση «ok κατάλαβα…»”

“Αυτό το μήνυμα με αφορούσε και προσπάθησα να την καλέσω, αλλά δεν μου απάντησε. Πήρα ένα άλλο μήνυμα στις 17:13 που έλεγε ‘Δεν έχει σημασία. Αντίο. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με.’|

“Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα από εκείνη στις 17:14 και έγραφε: ‘Σ ‘αγαπώ, το να ξέρω ότι με μισείς είναι αρκετό.»”

Οι γονείς της Martin και Deborah Guy δήλωσαν ότι η κόρη τους είχε προηγουμένως αυτοτραυματιστεί και είχε μεταφερθεί στο γιατρό.

Ο κ. Hurst είχε πει στο παρελθόν στους γονείς της ότι η κόρη τους του είχε αναφέρει ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Οι γονείς της δήλωσαν ότι η τελευταία φορά που είδαν την κόρη τους ήταν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Guy είπε ότι τα μηνύματα που έστειλε στον Jack ήταν για να τραβήξει την προσοχή του. “Δεν νομίζω ότι γνώριζε τη σοβαρότητα αυτού που έκανε,” είπε ο πατέρας.

Ο αδελφός της Dean είπε για το χωρισμό της με τον Jack: “Ήταν αναστατωμένη στην αρχή αλλά μετά φαινόταν μια χαρά.”

Ο ιατροδικαστής Alan Walsh δήλωσε: “Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι η Charlotte έκανε χρήση κοκαΐνης κατά το παρελθόν.”

“Σχετικά με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε συλλέξει, είναι πιθανό να έκανε χρήση κοκαΐνης τις τελευταίες 48 ώρες της ζωής της.”

“Αλλά η κοκαΐνη σε συνδυασμό με τη χαοτική κατάσταση που επικρατούσε στο μυαλό της και την επιπολαιότητα της ηλικίας της την οδήγησαν σε αυτό το σημείο.”

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *