Βρέθηκε μετά από ένα μήνα… (!) ο υπερτυχερός της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, που κέδρισε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως αποδείχθηκε ο υπερτυχερός από την Αιτωλοακαρνανία ήταν… ξεχασιάρης. Χθες, εμφανίστηκε σε πράκτορα του ΟΠΑΠ στην περιοχή του και του δήλωσε ότι είχε ξεχάσει την ύπαρξη μίας 5αδας λαχνών στο συρτάρι του.

Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ, διαπίστωσε ότι ο πελάτης του αγνοούσε ότι εκείνος ήταν ο νικητής της πρωτοχρονιάτικης κλήρωσης. Ετσι, του ζήτησε να καθίσει πριν του ανακοινώσει τα νέα, δια… παν ενδεχόμενον. Και του αποκάλυψε ότι κερδίζει το αστρονομικό ποσό, που υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το protothema, ο υπερτυχερός αρχικά δεν είχε σκοπό να πάρει πρωτοχρονιάτικο λαχείο και ζήτησε να πάρει «ΣΚΡΑΤΣ». Ο πλανόδιος λαχειοπώλης όμως τον έπεισε να αγοράσει το λαχείο «για το καλό των γιορτών». Μάλιστα, την τυχερή πεντάδα την επέλεξε ο ίδιος ο λαχειοπώλης για λογαριασμό του. Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον… αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.

Είδε στην τηλεόραση ότι … αναζητείται

Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ. «Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο.

protothema.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *