Η μετάλλαξη του κ. Τσίπρα για να κρατήσει την καρέκλα της εξουσίας ολοκληρώνεται, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης για το πολυνομοσχέδιο.

«Στις 15 Ιανουαρίου 2015 ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια από τις τελευταίες προεκλογικές του ομιλίες δήλωσε επί λέξει: «Εγγυόμαστε ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Τρία χρόνια μετά, την ίδια ακριβώς ημέρα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ψηφίζει το πολυνομοσχέδιο που προβλέπει από την 1η Μαΐου ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο από 500 ευρώ και πάνω.

Η κυβέρνηση ψηφίζει ακόμη και όσα δεν ζητούν οι δανειστές, επιβεβαιώνοντας τον Γ. Ντάισελμπλουμ που είπε πρόσφατα: «Με τους κ. Τσίπρα και Τσακαλώτο όλα ήταν πιο εύκολα».

Ο αριστερός πρωθυπουργός, σε αγαστή συνεργασία με τον ακροδεξιό εταίρο του, γεμίζει την Ελλάδα με καζίνο, τους επιτρέπει να δανείζουν χρήματα στους πελάτες για να τζογάρουν περισσότερο, μειώνει τη φορολογία τους έως και στο 8% όταν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πληρώνουν φόρο τουλάχιστον 29%.

Η μετάλλαξη του κ. Τσίπρα για να κρατήσει την καρέκλα της εξουσίας ολοκληρώνεται, την ίδια στιγμή που η ελληνική κοινωνία φτωχοποιείται ακόμη περισσότερο» αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *