Στις έντονες αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Κώστα Ζουράρι τόσο όσον αφορά τους οπαδούς του Ολυμπιακού όσο και του Άρη ως συλλόγου, προστίθεται και αυτή του τμήματος Kick Boxing των «κίτρινων», με το οποίο δεν ζητείται μόνο η παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, αλλά και να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, χωρίς να… κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή πολλά γράφτηκαν και ακόμη περισσότερα ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες για τον γραφικό Ζουράρι, ένα πράγμα είναι σίγουρο.

Ούτε η παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, μπορεί να αλλάξει την τακτική του πεζοδρομίου και το υβρεολόγιο, που έχει υιοθετήσει και το οποίο χρησιμοποίησε αυτός ο πολιτικός σαλτιμπάγκος σε βάρος του μεγαλύτερου Συλλόγου της Μακεδονίας, του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Το τμήμα Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ, το οποίο έχει προσφέρει τόσες πολλές επιτυχίες στον Σύλλογό μας, καλεί τον συμπλεγματικό βουλευτή να μην… κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία και να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Και ρωτάμε: Ο Πρωθυπουργός της χώρας και η κυβέρνησή του, που τόσο πολύ κόπτονται για τη βία στον αθλητισμό, τι έχουν να πουν για αυτήν την συμπεριφορά, η οποία ξεπέρασε κάθε όριο ανηθικότητας;

Μόνο Άρης».

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνδρας που μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit εξήγησε ότι, έχοντας απηυδήσει από το θορυβώδες σ3ξ των γειτόνων του στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένει, αποφάσισε να τους εκθέσει κολλώντας ένα σημείωμα στην πόρτα τους, μαζί με μια ηχογράφηση των αρκετά δυνατών ήχων που παράγουν στις προσωπικές τους στιγμές. «Στους γείτονές μου αρέσει το θορυβώδες σ3ξ. Παρόλο που τους έχω μιλήσει σχετικά στο παρελθόν, δεν έχουν σταματήσει, κι έτσι τους άφησα ένα ευγενικό σημείωμα στην πόρτα τους για να το δουν όλοι. Η μικροπρέπεια στα καλύτερά της», γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης που, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής για τα κίνητρά του. Το σημείωμα του άνδρα επαναλάμβανε γραπτώς το αίτημά του (που ισχυρίζεται ότι συμμερίζονται αρκετοί ένοικοι του συγκροτήματος) προς τους γείτονές του να σταματήσουν να παράγουν τόσο θόρυβο όταν συνευρίσκονται ερωτικά. «Μη με παρεξηγείτε, με χαροποιεί πολύ ότι έχετε μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σ3ξουαλική ζωή αλλά νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους πολλών στο κτίριο όταν σας ζητώ να κάνετε λίγο πιο ήσυχα. Νιώθω άσχημα για τα άτομα που μένουν ακριβώς δίπλα σας» γράφει ο άνδρας στο σημείωμα και συμπληρώνει: «Ομολογώ ότι δεν απολαμβάνω ιδιαίτερα να με ρωτάει η πεντάχρονη κόρη μου “γιατί ουρλιάζει η γυναίκα έξω”».