Για το ζήτημα της τοποθέτησης του Κώστα Ζουράρι για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τον Άρη, για το Σκοπιανό, όπως και για το ζήτημα των πλειστηριασμών αναφέρθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Υπάρχει θέμα που πρέπει να λυθεί με την αποπομπή του κ. Ζουράρι, ταυτοχρόνως, όμως, δεν μπορεί η κυβέρνηση να αντιδρά μόνο όταν το ζητά η Εκκλησία, περίπτωση Φίλη ή οι ομάδες», ανέφερε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι στην πολιτική αντιπαράθεση πρέπει, επιτέλους, να επιστρέψει η κοινή λογική και ένας τρόπος αντιπαράθεσης όχι διχαστικός. Μάλιστα, διερωτήθηκε «τι διαφορά έχει ο λόγος του κ. Πολάκη;».

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι «υπάρχει θέμα γενικότερο με τη στάση των ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος σε ένα ακροδεξιό σχήμα, σύμφωνα και με τον κ. Γιούγκερ, στο οποίο όλα αυτά παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο, διότι αυτές είναι οι απόψεις τους».

Για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, τόνισε ότι «δεν κυριαρχεί η κοινή λογική, δηλαδή να είμαστε μακριά από συλλαλητήρια, από δημοψηφίσματα που έχουν ταλαιπωρήσει τη χώρα και δείχνουμε ότι δεν μάθαμε τίποτα. Να υπάρξει μία σύνθετη ονομασία για χρήση έναντι όλων, να υπάρξει μία λύση στο θέμα αυτό και να μην υπάρχουν νέοι «Μακεδονομάχοι», όπως βλέπουμε καθημερινά, τόσο στην κυβέρνηση τον κ. Καμμένο όσο και στην αντιπολίτευση τον κ. Λεβέντη».

Επίσης, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αποδέχθηκε πως δεν προστατεύεται ρητά η πρώτη κατοικία για χρέη στο Δημόσιο, από 1η Μαΐου, ενώ νομοθετεί την εξαίρεση για τα μέλη της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) από την υποβολή πόθεν έσχες, με νομοθετική βελτίωση.

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *