Για τα όσα είπε εναντίον των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και του Άρη ως σύλλογο ο Κώστας Ζουράρις, τοποθετήθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε μεγάλο ατόπημα την τοποθέτηση αυτή, «ακόμη κι αν το έκανε για λόγους αστεϊσμού», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Επίσης, μέσω του ΣΠΟΡ FM, ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι θεωρεί πως ο πρωθυπουργός θα κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Ζουράρι, διότι «δεν είναι σωστό να αναπαράγουμε εμείς τη χυδαιολογία που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βασιλειάδη:

Για τα όσα δήλωσε ο κ. Ζουράρις για τους οπαδούς Ολυμπιακού και Άρη: «Είχα μιλήσει για ατόπημα και την πρώτη φορά. Ήταν λάθος ακόμη κι αν το έκανε για λόγους αστεϊσμού. Πέρα από το γεγονός ότι προσβάλει τους φίλους δύο ιστορικών ομάδων, είναι πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται και δεν πρέπει να επικροτούνται. Δίνουμε μάχη να φύγει η χυδαιολογία από τα γήπεδα κι όταν αναπαράγεται από εμάς είναι πρόβλημα. Είναι γνωστός ο λόγος και η καυστικότητα του κ. Ζουράρι, είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ, που δέχεται και πειράγματα με χαμόγελο, αλλά εδώ είναι λάθος. Είναι μεγάλο ατόπημα και σαφέστατα δεν εκφράζει την κυβέρνηση και την πολιτική της στον αθλητισμό».

Αναφορικά με το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει δεκτή την παραίτησή του: «Δεν νομίζω ότι δεν θα γίνει δεκτή, αλλά αυτό είναι στο χέρι του πρωθυπουργού. Δεν θέλω να εμπλακώ εγώ σε αυτό. Προσωπικά, αυτό που κάνω, είναι να καταδικάζω και να διαφωνώ. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν είναι σωστό να αναπαράγουμε εμείς τη χυδαιολογία που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα. Ξαναλέω, πάντως, ότι νομίζω πως και ο ίδιος έχει καταλάβει το ατόπημα».

Σχετικά με το γεγονός ότι στο κείμενο της παραίτησης δεν υπάρχει απολογία: «Νομίζω ότι θέτοντας την παραίτησή σου, έχεις καταλάβει και το λάθος σου. Δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε άλλο. Έχει καταδικαστεί συλλήβδην, από μένα απερίφραστα, από τον γενικό μου γραμματέα από την πρώτη στιγμή. Ήταν ένα λάθος, μια αδικία σε βάρος των φίλων του Ολυμπιακού και του Άρη».

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *