Winter Challenge Series

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Winter Challenge Series, η κορυφαία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του χειμώνα, που διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο.

Πλήθος φιλίππων, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, «δόξες» του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καλλιτέχνες και το σύνολο της ιπποδρομιακής κοινότητας, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ιππόδρομου Αθηνών και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιλάμβανε συνολικά οκτώ κούρσες, με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις.

Οδυσσέας Χριστοφόρου (Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ και Β’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες), Πάρης Καραγεωργίου, Τάκης Ζάκκας, Στάθης Γεωργίου, Δημήτρης Ουγγαρέζος
Οδυσσέας Χριστοφόρου (Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ και Β’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες), Πάρης Καραγεωργίου, Τάκης Ζάκκας, Στάθης Γεωργίου, Δημήτρης Ουγγαρέζος

Εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα είχαν οι τρεις Winter Challenge ιπποδρομίες για την ανάδειξη των πρωταθλητών χειμώνα στις ηλικίες των διετών, τριετών και τετραετών ίππων, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα.

Νίκος Χατζής, Καμίλ Ζίγκλερ (Πρόεδρος ΟΠΑΠ), Δημήτρης Διαμαντίδης
Νίκος Χατζής, Καμίλ Ζίγκλερ (Πρόεδρος ΟΠΑΠ), Δημήτρης Διαμαντίδης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ και Πρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για το δεύτερο Winter Challenge Series κατά το οποίο για πρώτη φορά πραγματοποιούνται όλες οι ιπποδρομίες την ίδια ημέρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που βρίσκεται εδώ μαζί μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους».

Εύη Κλαουδάτου, Δημήτρης Μελισσανίδης - Βάσω Κολιδά, Μαριάννα Γεωργάκη
Εύη Κλαουδάτου, Δημήτρης Μελισσανίδης – Βάσω Κολιδά, Μαριάννα Γεωργάκη

Ο Β’ Αντιπρόεδρος Ιπποδρομίες ΑΕ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τις ελληνικές ιπποδρομίες καθώς αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές ίπποι του χειμώνα. Για μια ακόμα κορυφαία ιπποδρομιακή διοργάνωση, όπως αυτή συνεχίζουμε το θεσμό των χορηγιών και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που εταιρίες αγκαλιάζουν τον ιππόδρομο και στέκονται αρωγοί στο έργο μας».

Μιχάλης Ζαμπίδης, Τόνια Φουσέκη, Νίνα Λοτσάρη
Μιχάλης Ζαμπίδης, Τόνια Φουσέκη, Νίνα Λοτσάρη

Νικητής στο Winter Challenge των καθαρόαιμων διετών, ήταν ο ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ, των Στάβλων Θεοδωράκη, με αναβάτη τον Εντιόν Τσέλα και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά.

Νόνη Δούνια - Βασίλης Χατζηπαναγής - Παυλίνα Κωσταγιού
Νόνη Δούνια – Βασίλης Χατζηπαναγής – Παυλίνα Κωσταγιού

Τον τίτλο του πρωταθλητή στην ηλικία των τριών ετών κατέκτησε ο ίππος ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ιδιοκτησίας του Απόστολου Μπαγιάστα, με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και προπονήτρια την Ειρήνη Καβρουλάκη.

Λάμπρος Χούτος, Ειρήνη Κολιδά, Αλέξανδρος Χουλιαράς (Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑΠ)
Λάμπρος Χούτος, Ειρήνη Κολιδά, Αλέξανδρος Χουλιαράς (Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑΠ)

Στη «μάχη» των τετραετών το τρόπαιο κατέκτησε ο ίππος  ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ιδιοκτησίας των Κοσμά Σκρεπετού και Ιωάννη Ντατσόπουλου, με αναβάτη τον Ιωάννη Λαζαρίδη και προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα.

Ο ΟΠΑΠ στο εφετινό Winter Challenge Series επέκτεινε το θεσμό των χορηγιών, καθώς όλες οι κούρσες είχαν χορηγούς. Συγκεκριμένα, χορηγοί των ιπποδρομιών ήταν οι:

  • Core Construction, εταιρεία κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων
  • Tempo OMD, εταιρεία διαφημιστικών υπηρεσιών
  • SATO, εταιρεία επίπλων γραφείου
  • Primary Link, μεσίτες ασφαλίσεων
  • Neurosoft, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού
  • Space Hellas, πάροχος τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας
  • Nova, συνδρομητική τηλεόραση

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς.

Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα. – Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *