Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες το ρεπορτάζ με τις ολόγ#μνες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη.

Ένας άγνωστος λογαριασμός, δημοσίευσε φωτογραφίες με μία ξανθιά κοπέλα που κάθεται ολόγ#μνη στα πίσω καθίσματα ενός πολυτελούς αμαξιού, υποστηρίζοντας ότι είναι η Ιωάννα Τούνη μετά από ερωτική επαφή.

Όπως σας αναφέραμε και στο ρεπορτάζ μας χθες, δημοσιεύοντας ένα κομμάτι από το υλικό, σίγουρα την συγκεκριμένη κίνηση την έκανε κάποιος που θέλει να βλάψει την φιναλίστ του «My Style Rocks».

Σάλος στο διαδίκτυο – Διέρρευσαν ολογ#μνες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη

Διαβάστε περισσότερα

Στο Youweekly.gr, που πάντα κάνει ρεπορτάζ, επικοινώνησε με ανθρώπους από το περιβάλλον της Ιωάννας Τούνη, για να μάθουμε αν έχουν δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και αν όντως είναι η Ιωάννα…

Κατηγορηματικά, ο άνθρωπος που επικοινωνήσαμε και είναι από τον πολύ στενό της κύκλο, διέψευσε κατηγορηματικά πως στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι η Ιωάννα: «Αυτή δεν είναι η Ιωάννα! Προφανώς το έκανε κάποιος που θέλει να την στοχοποιήσει! Είναι σίγουρα προϊόν φωτομοντάζ αυτό που είδατε!», μας είπε χαρακτηριστικά, μιας και ενημερώσαμε το συγκεκριμένο πρόσωπο τι φαίνεται στις συγκεκριμένες ολόγ#μνες φωτογραφίες…

Και συνέχισε…«Είναι πολύ εύκολο να κάνει φωτομοντάζ! Κάποιος το έκανε έτσι για να μοιάζει ότι η κοπέλα η γυμνή είναι η Ιωάννα! Δεν ισχύει… εμείς ξέρουμε πως δεν είναι αυτή!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν θα πιστεύετε ποιες είναι οι δύο πρώτες λέξεις που είπε μόλις ξύπνησε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης…

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *