Σίσσυ Παυλοπούλου, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη (χρυσή χορηγός βραδιάς), Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Σίσσυ Παυλοπούλου, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη (χρυσή χορηγός βραδιάς), Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 12η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, της συζύγου του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου και της Πρέσβεως Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Γιώργος Ντάβλας, Ρόη Κωνσταντά - Ελένη Μπούση, Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος
Γιώργος Ντάβλας, Ρόη Κωνσταντά – Ελένη Μπούση, Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος

Χρυσή χορηγός της βραδιάς ήταν η κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την εταιρεία της AS Marine.

Η Κυρία Ελένη Μπούση, φίλη της Πριγκίπισσας Αικατερίνης και Πρόεδρος του Hippocratic Cancer Research Foundation στην Αμερική, στην ομιλία της τόνισε την δύναμη της φιλανθρωπίας και την μεγάλη προσπάθεια της για ένα καλύτερο μέλλον.

Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός και η επιτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Διευθυντής της Μονάδας Νεογνών του νοσοκομείου παίδων Π. & Α Κυριακού Δρ. Ιωάννης Παπαδάτος ευχαρίστησε για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 500.000 ευρώ που έλαβε το Lifeline.

Άννα Μαρία Ρογδάκη Designer (Diamond Events) , Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Θεοδώρα Παπαμιχαλοπούλου
Άννα Μαρία Ρογδάκη Designer (Diamond Events) , Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Θεοδώρα Παπαμιχαλοπούλου

Η Διευθύντρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» Δρ. Μαργαρίτα Τζάκη ευχαρίστησε το Lifeline Hellas για την μεγάλη του προσφορά και την συνεχή του υποστήριξη  στις σοβαρές ανάγκες του νοσοκομείου.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα Έμη Τρικάρδου και διασκέδασαν με το μουσικό πρόγραμμα της θεατρικής παράστασης «Μολυβένιος Στρατιώτης» της Μαριάννας Τόλη και τον βαρύτονο Νίκο Καραγκιαούρη. Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη ηθοποιός Κυρία Κατερίνα Λέχου.

Κατερίνα Λέχου, Έμη Λιβανίου - Λίτσα Λάβδα, Έρση Τσακίρογλου
Κατερίνα Λέχου, Έμη Λιβανίου – Λίτσα Λάβδα, Έρση Τσακίρογλου

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Estee Lauder, την εταιρεία Λάβδας καθώς και τα υπέροχα γούρια της Άννα Μαρία Μαζαράκη. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και η αδελφή της  Πριγκίπισσας κα Μπέττυ Ρουμελιτη.

Το Lifeline Hellas βοηθάει αποκλειστικά την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν λόγω της δυσχερούς κατάστασης που επικρατεί με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Η κυριότερη δραστηριότητα του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

Φαίη Πεσκέση και Γιώργος και Ζωή Τσαβλίρη
Φαίη Πεσκέση και Γιώργος και Ζωή Τσαβλίρη

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Medical Antiaging, Αναγέννηση, Zeus & ΔΙΟΝΕ, Hotel Porto Rio & Casino, Grande Bretagne, Divani Hotel, Martix, New Hotel, Epirotiki lines, Οδοντική Ανάπλαση, St. George Lycabettus, Alpino Cuisina Italian, Κυρία Βούλα Σαραντάρη, Δρ. ΄Αντζι Μαργαρίτη Andrews.  Hilton, Mayor, Bollicine Mykonos, Le Spa, Meizu, Kessaris, Attica, Σοφία Πετροπούλου, Σοφία Θεοδωροπούλου, ξενοδοχείο «Ανεμόλια», Ξενοδοχείο «Βυζαντινό», Δάφνη Βαλέντε, Οίκος Λάσκαρης, Κωσταρέλος, Valtadoros, Chara Lebessi, Lena Katsanidou, Vrettos Vrettakos, Βασίλης Ζούλιας, Joel, Κοσμηματοπωλείο Μπαντούνας, Erifilli Haute Couture,Byzantino Boutique Hotel,  Brainstorm, και πολλοί άλλοι.

Γιώργος Διαμαντόπουλος (Wedding Planner - Diamond Events), Άννα Μαρία Ρογδάκη (Designer - Diamond Events), Ράβιντερ Τζιτ Νταρίγια (Παραγωγός Bollywood)
Γιώργος Διαμαντόπουλος (Wedding Planner – Diamond Events), Άννα Μαρία Ρογδάκη (Designer – Diamond Events), Ράβιντερ Τζιτ Νταρίγια (Παραγωγός Bollywood)

Τα δώρα από τους Έλληνες σχεδιαστές επιμελήθηκε η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Δημοσιογράφος Κυρία Άντα Ηλιοπολου. Μεγάλοι δωρητές της χρονιάς , ήταν  η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Κύριος Ανέστης Ιωαννίδης και η Κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου.

Επίσης, υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες Motoroil, Evritos, Troupis Winery, κτήμα Αβαντίς, Παράγκα Sparkling, Beat be spoke events and services, Artemide, Ένωση Γυναικών Πάτρας, Diamond events, Navios Maritime Holdings, Βίκος, Tricardos Group, Ελληνοεκτυπωτική, Davlas & Partners, Design & Pleasure.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *