Γιάννα Αγγελοπούλου, Θόδωρος Αγγελοπούλος
Γιάννα Αγγελοπούλου, Θόδωρος Αγγελοπούλος

Στο πάρτι που έδωσε το ζεύγος Khoury στο Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζεται ο μοναδικός Αντώνης Ρέμος, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Γιάννα Αγγελοπούλου, Θόδωρος Αγγελοπούλος - Hala Khoury
Γιάννα Αγγελοπούλου, Θόδωρος Αγγελοπούλος – Hala Khoury

Ενώ στην παρέα του ζεύγους ήταν και ο γνωστός Pr Man Γιώργος Ντάβλας.

Γιώργος Ντάβλας, Γιάννα Αγγελοπούλου, Θόδωρος Αγγελοπούλος
Γιώργος Ντάβλας, Γιάννα Αγγελοπούλου, Θόδωρος Αγγελοπούλος

Εκεί διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ σε μια βραδιά που ο γνωστός τραγουδιστής εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά τους παρευρισκόμενους με την εμφάνισή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνδρας που μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit εξήγησε ότι, έχοντας απηυδήσει από το θορυβώδες σ3ξ των γειτόνων του στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένει, αποφάσισε να τους εκθέσει κολλώντας ένα σημείωμα στην πόρτα τους, μαζί με μια ηχογράφηση των αρκετά δυνατών ήχων που παράγουν στις προσωπικές τους στιγμές. «Στους γείτονές μου αρέσει το θορυβώδες σ3ξ. Παρόλο που τους έχω μιλήσει σχετικά στο παρελθόν, δεν έχουν σταματήσει, κι έτσι τους άφησα ένα ευγενικό σημείωμα στην πόρτα τους για να το δουν όλοι. Η μικροπρέπεια στα καλύτερά της», γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης που, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής για τα κίνητρά του. Το σημείωμα του άνδρα επαναλάμβανε γραπτώς το αίτημά του (που ισχυρίζεται ότι συμμερίζονται αρκετοί ένοικοι του συγκροτήματος) προς τους γείτονές του να σταματήσουν να παράγουν τόσο θόρυβο όταν συνευρίσκονται ερωτικά. «Μη με παρεξηγείτε, με χαροποιεί πολύ ότι έχετε μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σ3ξουαλική ζωή αλλά νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους πολλών στο κτίριο όταν σας ζητώ να κάνετε λίγο πιο ήσυχα. Νιώθω άσχημα για τα άτομα που μένουν ακριβώς δίπλα σας» γράφει ο άνδρας στο σημείωμα και συμπληρώνει: «Ομολογώ ότι δεν απολαμβάνω ιδιαίτερα να με ρωτάει η πεντάχρονη κόρη μου “γιατί ουρλιάζει η γυναίκα έξω”».