Αλέξανδρος Πρίνος (Χορηγός MediPrinou), Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος MDA Ελλάς)
Αλέξανδρος Πρίνος (Χορηγός MediPrinou), Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος MDA Ελλάς)

To Ecali Club ντύθηκε χριστουγεννιάτικα και φιλοξένησε για μία ακόμη χρονιά το Σωματείο MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), στην καθιερωμένη και πιο αναμενόμενη του εκδήλωση.

Μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και διάθεσή για προσφορά, πραγματοποιήθηκε το ολοήμερο χριστουγεννιάτικο Bazaar, όπου αυτή τη χρονιά πλαισιώθηκε από 20 γνωστά καταστήματα, αρωγούς του έργου του MDA.

Ζέτα Αντζακλή, Αννούσκα Ραφαήλ, Χάλα Χούρι, Ράνα Ζέιν
Ζέτα Αντζακλή, Αννούσκα Ραφαήλ, Χάλα Χούρι, Ράνα Ζέιν

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε προσέλευση του κόσμου με διάθεση να κάνει τα εορταστικά του ψώνια,  στηρίζοντας έτσι το σκοπό του Σωματείου, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Μελών μας με νευρομυϊκές παθήσεις.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα στους χώρους του Ecali Club, για τις 300 προσκεκλημένες, που αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά την εκδήλωση του MDA Ελλάς.

Costis, Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος MDA Ελλάς), Ελισάβετ Βαγενά
Costis, Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος MDA Ελλάς), Ελισάβετ Βαγενά

Ειδικά για την ημέρα της εκδήλωσης, το κοσμηματοπωλείο IORDANIS σχεδίασε και προσέφερε το γούρι του 2018 για τους σκοπούς του Σωματείου.

Τζώρτζια Σταυροπούλου (Χορηγός LG), Γιώργος Ντάβλας
Τζώρτζια Σταυροπούλου (Χορηγός LG), Γιώργος Ντάβλας

Μεγάλοι χορηγοί:  MEDI PRINOU, ECALI Club, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Χορηγοί: LG, IORDANIS, COSTIS, VASSALTIS, PROTERGIA, COCA COLA Τρία Έψιλον, Όμιλος ΜΠΟΥΤΑΡH

Καταστήματα:  ANATOL, C’EST BON, FINE STATIONARY, HOME SELECTIONS ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ 9, HOME TRADITION, ILEANA MAKRI, LALAOUNIS, MIRANTA’S, MILKSHAKES AND DREAMS, PARK HOUSE, ROTATE, SKAPERDAS, THE SWEET SPOT, THE 12TH SIGN, VASSILIA, VOURAKIS JEWELLERY, YOURNUTS, ZACCYS, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Έλενα Ντάβλα, Όλγα Καραβερβέρη, Ντίνα Σιώρα
Έλενα Ντάβλα, Όλγα Καραβερβέρη, Ντίνα Σιώρα

MDA Ελλάς

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Γρηγορίου, Μαριάνα Σταφυλοπάτη - Κάτια Δανδουλάκη, Έρση Κλη Μιράντα
Γρηγορίου, Μαριάνα Σταφυλοπάτη – Κάτια Δανδουλάκη, Έρση Κλη Μιράντα

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDΑ Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDΑ Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο mdahellas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνδρας που μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit εξήγησε ότι, έχοντας απηυδήσει από το θορυβώδες σ3ξ των γειτόνων του στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένει, αποφάσισε να τους εκθέσει κολλώντας ένα σημείωμα στην πόρτα τους, μαζί με μια ηχογράφηση των αρκετά δυνατών ήχων που παράγουν στις προσωπικές τους στιγμές. «Στους γείτονές μου αρέσει το θορυβώδες σ3ξ. Παρόλο που τους έχω μιλήσει σχετικά στο παρελθόν, δεν έχουν σταματήσει, κι έτσι τους άφησα ένα ευγενικό σημείωμα στην πόρτα τους για να το δουν όλοι. Η μικροπρέπεια στα καλύτερά της», γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης που, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής για τα κίνητρά του. Το σημείωμα του άνδρα επαναλάμβανε γραπτώς το αίτημά του (που ισχυρίζεται ότι συμμερίζονται αρκετοί ένοικοι του συγκροτήματος) προς τους γείτονές του να σταματήσουν να παράγουν τόσο θόρυβο όταν συνευρίσκονται ερωτικά. «Μη με παρεξηγείτε, με χαροποιεί πολύ ότι έχετε μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σ3ξουαλική ζωή αλλά νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους πολλών στο κτίριο όταν σας ζητώ να κάνετε λίγο πιο ήσυχα. Νιώθω άσχημα για τα άτομα που μένουν ακριβώς δίπλα σας» γράφει ο άνδρας στο σημείωμα και συμπληρώνει: «Ομολογώ ότι δεν απολαμβάνω ιδιαίτερα να με ρωτάει η πεντάχρονη κόρη μου “γιατί ουρλιάζει η γυναίκα έξω”».