Στέλλα Ντόκα (CEO DOCA), Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Χωρίς Σύνορα)
Στέλλα Ντόκα (CEO DOCA), Έφη Πεϊτσίνη (Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Χωρίς Σύνορα)

Ένα charity γεμάτο μουσική και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο THE MET της Θεσσαλονίκης. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Σύλλογος «Γυναίκες χωρίς Σύνορα».

H εταιρεία DOCA ως ενεργός υποστηρικτής του έργου του συλλόγου και μέγας χορηγός της βραδιάς παρουσίασε την καινούρια της DOCA Fall-Winter 17/18 Collection με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Κος & Κα Κυριακού (πλαστικός χειρουργός και χορηγός της εκδήλωσης), Έφη Πεϊτσίνη, Στέλλα Ντόκα (CEO DOCA)
Κος & Κα Κυριακού (πλαστικός χειρουργός και χορηγός της εκδήλωσης), Έφη Πεϊτσίνη, Στέλλα Ντόκα (CEO DΟCA)

Οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν την νέα συλλογή τσαντών και αξεσουάρ της αγαπημένης ελληνικής εταιρείας μέσα από τα πλατό που διακόσμησαν τους χώρους υποδοχής της εκδήλωσης.

Πρωτότυπες συνθέσεις τσαντών με μπουκέτα έδωσαν fashion+art αέρα στην βραδιά διακοσμώντας τα τραπέζια της εκδήλωσης.

Η εταιρεία DΟCA γνωστή για την πρωτοποριακή της προσέγγιση, επέλεξε για ακόμη μια φορά να κεντρίσει τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.

DOCA

Με  χορεύτριες παρουσίασαν τη νέα συλλογή ρούχων “DΟCA little black dresses”, χορεύοντας  το μοναδικό ‘DΟCA waacking performance’ ταξιδεύοντας τους εκλεκτούς καλεσμένους στο πιο fashion ταξίδι.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί για την αγορά monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών στην Εντατική Παίδων του Ιπποκρατείου Γ.Ν. Θεσσαλονίκης. www.doca.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *