Ηρώ Κόβα, Gian Lucio Vaona (Αντιπρόσωπος της Athina Prestige σε Ελλάδα και Κύπρο)

Η εταιρεία υψηλής ωρολογοποιίας, Audemars Piguet, παρουσίασε στην ανακαινισμένη της boutique, στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Βουκουρεστίου 21, τη νέα σειρά γυναικείων ρολογιών με τίτλο «Lady Royal Oak 33mm with Diamonds».

Ειρήνη Νταϊφά, Gian Lucio Vaona, Μαρίνα Βερνίκου, Νινέτα Πατέρα
Ειρήνη Νταϊφά, Gian Lucio Vaona, Μαρίνα Βερνίκου, Νινέτα Πατέρα

Ο Gian Lucio Vaona, αντιπρόσωπος της Athina Prestige, εταιρείας που εκπροσωπεί την Audemars Piguet σε Ελλάδα και Κύπρο, υποδέχθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της εταιρείας στην boutique, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες συλλογές της καθώς και να θαυμάσουν μοναδικές δημιουργίες υψηλής ωρολογοποιίας.

Έλενα Κελεσίδη, Meg Cope - Μαρία Κοτρώτσιου, Τέντυ Γερουλάνου
Έλενα Κελεσίδη, Meg Cope – Μαρία Κοτρώτσιου, Τέντυ Γερουλάνου
Χάρης Ντάβλας, Ελίνα Σμπώκου - Πόπη Χαριτάτου, Δημήτρης Ρέμμας
Χάρης Ντάβλας, Ελίνα Σμπώκου – Πόπη Χαριτάτου, Δημήτρης Ρέμμας

About Audemars Piguet

Η boutique Audemars Piguet αντανακλά την παγκόσμια φιλοσοφία της εταιρείας η οποία βασίζεται τόσο στην πολιτιστική κληρονομιά της αλλά και στην καλαισθησία της. Η εταιρεία Audemars Piguet είναι η παλαιότερη εταιρεία κατασκευής ρολογιών υψηλής ωρολογοποιίας που βρίσκεται ακόμα στα χέρα των ιδρυτικών οικογενειών της (Audemars and Piguet).

Θανάσης Χριστόπουλος, Ντέμη Βερνίκου - Νίκος Χαρλαύτης, Αθανάσιος Γκουρνέλος
Θανάσης Χριστόπουλος, Ντέμη Βερνίκου – Νίκος Χαρλαύτης, Αθανάσιος Γκουρνέλος

Από το 1875, η εταιρεία έχει γράψει μερικά από τα ομορφότερα κεφάλαια στην ιστορία της υψηλής ωρολογοποιίας ανάμεσά τους και πάρα πολλές καινοτομίες. Στην πόλη Vallée de Joux, δημιουργούνται αναρίθμητα αριστουργήματα σε συλλεκτικές εκδόσεις που ενσωματώνουν έναν αξιοσημείωτο βαθμό τελειότητας και περιλαμβάνουν daring sporty models, κλασικούς και παραδοσιακούς χρονιγράφους, υπέροχα ρολόγια-κοσμήματα για τις κυρίες καθώς και μοναδικές δημιουργίες. – audemarspiguet.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *