Νίκος Παππάς, Mattia Portioli

Συνεχίζοντας τη δυναμική πολιτική εξωστρέφειας, η PΟRTIOLI – ESPRESSE A.E. έλαβε και φέτος μέρος στη δημοφιλή έκθεση HOST 2017 στο MILANO που παραδοσιακά προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας στην εταιρεία την ευκαιρία να παρουσιάσει στη διεθνή αγορά τη νέα γενιά μονοποικιλιακών καφέδων καθώς και την σοκολάτα fondente με ποσοστό 42% κακάο.

Δημήτρης Λιούλιος, Βάσω Παρνασσά, Moreno Portioli, Nίκος Παππάς, Δημήτρης Πλεξίδας, Χρήστος Μπαλασόπουλος
Δημήτρης Λιούλιος, Βάσω Παρνασσά, Moreno Portioli, Nίκος Παππάς, Δημήτρης Πλεξίδας, Χρήστος Μπαλασόπουλος

Στο ειδικά διαμορφωμένο θεματικά περίπτερο, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις για την επέκταση υφιστάμενων συνεργασιών αλλά και τη δρομολόγηση νέων που θα ταξιδεύσουν την καινοτομία και μοναδική γεύση του καφέ espresso Pοrtioli  σε ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης παγκοσμίως, ενώ χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τη φυσική απόλαυση του καφέ, της σοκολάτας, του τσαγιού και όλων των άλλων προϊόντων.

Sarah Portioli, Έλλη Κουτέρη - Βάσω Παρνασσά
Sarah Portioli, Έλλη Κουτέρη – Βάσω Παρνασσά
Η οικογένεια Portioli μαζί με τον Νίκο Παππά, την Έλλη Κουτέρη και τη Ζένια Παππά
Η οικογένεια Portioli μαζί με τον Νίκο Παππά, την Έλλη Κουτέρη και τη Ζένια Παππά

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της  ESPRESSE A.E. κ. Νίκος Παππάς καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος του GRUPPO Portioli  Mr. Mattia Pοrtioli στο επίσημο GALA που διοργανώθηκε από τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου, κ. Sarah Pοrtioli, δήλωσαν εξαιρετικά υπερήφανοι για τη νέα αυτή πολιτική και θέλησαν να ευχαριστήσουν τους πολυάριθμους πιστούς Έλληνες καταναλωτές και συνεργάτες τους, που με τη συνεχή στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης τους ανεβάζουν τον ESPRESSO PΟRTIOLI στις κορυφαίες θέσεις τόσο της Ελληνικής όσο και της παγκόσμιας αγοράς.

PORTIOLI – ESPRESSE A.E.
PΟRTIOLI – ESPRESSE A.E.

Έτσι η  Host επιβεβαιώνει την ιδιότητά της ως ένας πραγματικός κόμβος στον κόσμο του κλάδου της φιλοξενίας καθώς και ως τόπος συνάντησης των αλυσίδων του παγκόσμιου εμπορίου που διαμορφώνουν τις τάσεις του αύριο και δικτυώνουν τις επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *