Gian Lucio Vaona (Αντιπρόσωπος της Audemars Piguet σε Ελλάδα και Κύπρο), Ηρώ Κόβα (Αντιπρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ)

Το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι επισκέφτηκε ο Gian Lucio Vaona, αντιπρόσωπος της Audemars Piguet σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο κος Gian Lucio Vaona, ξεναγήθηκε στους χώρους εκπαίδευσης και αποκατάστασης των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και συζήτησε με την κα Μαριάννα Μόσχου και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΛΕΠΑΠ για το σημαντικό έργο του Ιδρύματος, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Στο τέλος της επίσκεψής του, τους συνεχάρη για τη σπουδαία προσπάθεια και δήλωσε έμπρακτα τη συμπαράστασή του, με προσφορά δωρεάς στήριξης.

Μαριάννα Μόσχου (Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ), Μαίρη Καρέλλα Διαμαντοπούλου (Επίτιμη Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ) - Χριστίνα Μαρούγκα Κατσουρίδη (Γεν. Γραμ. ΕΛΕΠΑΠ), Γιώργος Ντάβλας
Μαριάννα Μόσχου (Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ), Μαίρη Καρέλλα Διαμαντοπούλου (Επίτιμη Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ) – Χριστίνα Μαρούγκα Κατσουρίδη (Γεν. Γραμ. ΕΛΕΠΑΠ), Γιώργος Ντάβλας

Η Audemars Piguet, οίκος υψηλής ωρολογοποιίας στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.  Ο οίκος διαθέτει πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και καλαισθησία, ενώ η παγκόσμια φιλοσοφία του brand αποτελεί εγγύση για την εξαιρετική μελλοντική του πορεία.

Η ΕΛΕΠΑΠ, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια λειτουργίας , 80 χρόνια προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένειά του. Πάνω από 100.000 παιδιά και ενήλικες με αναπηρία έχουν ευεργετηθεί από τα προγράμματα αποκατάστασης της ΕΛΕΠΑΠ.

Κάθε δωρεά είναι ανεκτίμητη και αξιοποιείται σε θεραπείες και στήριξη των καινοτόμων ολοκληρωμένων προγραμμάτων αποκατάστασης των παιδιών της.

Φανή Μορντώ (Μέλος Δ.Σ. ΕΛΕΠΑΠ), Άννα Μαραβέα (Αντιπρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ) - Gian Lucio Vaona (Αντιπρόσωπος της Audemars Piguet σε Ελλάδα και Κύπρο), Μαρία Σπαθαράκη (Ειδική Παιδαγωγός ΕΛΕΠΑΠ)
Φανή Μορντώ (Μέλος Δ.Σ. ΕΛΕΠΑΠ), Άννα Μαραβέα (Αντιπρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ) – Gian Lucio Vaona (Αντιπρόσωπος της Audemars Piguet σε Ελλάδα και Κύπρο), Μαρία Σπαθαράκη (Ειδική Παιδαγωγός ΕΛΕΠΑΠ)

ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr, είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 80 ολόκληρα χρόνια αγωνίζεται για την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με αναπηρίες να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους,  να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους  και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ είναι να συνεχίσει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις παροχές και τα προγράμματά της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Στόχος είναι να συνεχίσει να παρέχει καινοτόμες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης, οι οποίες να εντάσσονται σε ολοκληρωμένα προγράμματα,  που λαμβάνουν χώρα σε ένα ασφαλές και οικείο προς τα παιδιά  και τις οικογένειές τους περιβάλλον. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, δίνονται οι καλύτερες ευκαιρίες για  την καλλιέργεια των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων, για την ανεξαρτησία και την επίτευξη στόχων σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες.

Με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του προσωπικού, των εθελοντών, των δωρητών, της διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, η  ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει περισσότερα από 1.000 παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο. Είναι καθημερινός ο  αγώνας  για να μπορέσει να συνεχιστεί το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για  «Βήματα Ζωής», για ευκαιρίες ένταξης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία στην Ελλάδα. Σήμερα,  η ΕΛΕΠΑΠ έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών  δυσκολιών που  αντιμετωπίζουν οι οικογένειες  και της  αυξημένης ανάγκης τους για στήριξη.

Τα παιδιά  και οι ενήλικες της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρουν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, επιμονής,  σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας, και  κουράγιου μπροστά στις αντιξοότητες, ενώ ως παραδείγματα συμβάλλουν ενεργά  στην ευαισθητοποίηση  και στην αποδοχή της  ελληνικής κοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *