Πένυ Παναγοπούλου (Μda Hellas), Αντιγόνη Καρρά (Διευθύντρια Μda Hellas), Αλέξανδρος Πρίνος (Χορηγός MediΠΡΙΝΟΥ)

Σε ένα rock διήμερο και με αφορμή την τριαντάχρονη συνεργασία της Harley-Davidson Riders και του MDA στην Αμερική, πραγματοποιήθηκε το «Bike Show 2017», φέρνοντας έτσι και στην χώρα μας πιο κοντά τους μοτοσυκλετιστές και τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, πάνω από 3000 επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά μοναδικές μοτοσυκλέτες Harley-Davidson, που έχουν φανατικούς φίλους και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο αλλά και να ενημερωθούν για το έργο του MDA Ελλάς.

Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος Mda Ελλάς), Ανδρέας Παχατουρίδης (Δήμαρχος Περιστερίου) - Αλεξάνδρα Σταματοπούλου με μέλη της Λέσχης Harley Davidson, Αντιγόνη Καρρά (Διευθύντρια του Μda Hellas )
Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος Mda Ελλάς), Ανδρέας Παχατουρίδης (Δήμαρχος Περιστερίου) – Αλεξάνδρα Σταματοπούλου με μέλη της Λέσχης Harley Davidson, Αντιγόνη Καρρά (Διευθύντρια του Μda Hellas )

To Festival περιλάμβανε περίπτερα Harley-Davidson customizing, έκθεση μοτοσυκλετών Harley-Davidson, καλλιστεία και βραβεύσεις, Rock συναυλία, Dj sets και πολλά happenings! – Χορηγός MDA Ελλάς: MediΠΡΙΝΟΥ.

Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος Mda Ελλάς), Λεόντιος Λεοντιάδης (Γεν. Γραμματέας Λέσχης Harley Davidson), Δήμος Αναπλιώτης (Πρόεδρος Λέσχης Harley Davidson με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου)

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός παιδιού που ασθενεί.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του. Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνδρας που μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit εξήγησε ότι, έχοντας απηυδήσει από το θορυβώδες σ3ξ των γειτόνων του στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένει, αποφάσισε να τους εκθέσει κολλώντας ένα σημείωμα στην πόρτα τους, μαζί με μια ηχογράφηση των αρκετά δυνατών ήχων που παράγουν στις προσωπικές τους στιγμές. «Στους γείτονές μου αρέσει το θορυβώδες σ3ξ. Παρόλο που τους έχω μιλήσει σχετικά στο παρελθόν, δεν έχουν σταματήσει, κι έτσι τους άφησα ένα ευγενικό σημείωμα στην πόρτα τους για να το δουν όλοι. Η μικροπρέπεια στα καλύτερά της», γράφει ο συντάκτης της ανάρτησης που, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινής για τα κίνητρά του. Το σημείωμα του άνδρα επαναλάμβανε γραπτώς το αίτημά του (που ισχυρίζεται ότι συμμερίζονται αρκετοί ένοικοι του συγκροτήματος) προς τους γείτονές του να σταματήσουν να παράγουν τόσο θόρυβο όταν συνευρίσκονται ερωτικά. «Μη με παρεξηγείτε, με χαροποιεί πολύ ότι έχετε μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σ3ξουαλική ζωή αλλά νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους πολλών στο κτίριο όταν σας ζητώ να κάνετε λίγο πιο ήσυχα. Νιώθω άσχημα για τα άτομα που μένουν ακριβώς δίπλα σας» γράφει ο άνδρας στο σημείωμα και συμπληρώνει: «Ομολογώ ότι δεν απολαμβάνω ιδιαίτερα να με ρωτάει η πεντάχρονη κόρη μου “γιατί ουρλιάζει η γυναίκα έξω”».