Βάνα Λαβίδα ( Πρόεδρος MDA Hellas ), Αλέξανδρος Πρίνος (Χορηγός MEDIPrinou), Ανούσκα Ραφαήλ

Πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά το πλέον διαδεδομένο και πολυαναμενόμενο Second Hand Brand Bazaar στο Ξενοδοχείο President!

Πάνω από 2000 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα Αtlas πραγματοποιώντας τις αγορές τους σε ρούχα επώνυμων brands, είδη σπιτιού, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ από μόλις 1€, ανανεώνοντας έτσι με τον πιο οικονομικό και πρωτότυπο τρόπο την γκαρνταρόμπα τους.

Αθηνά Πικραμένου, Μαίρη Κατσαγιώργη, Πηνελόπη Μπάρλου, Αντιγόνη Καρρά (MDΑ Eλλάς)
Αθηνά Πικραμένου, Μαίρη Κατσαγιώργη, Πηνελόπη Μπάρλου, Αντιγόνη Καρρά (MDΑ Eλλάς)

Χορηγός: MEDI Prinou – Υποστηρικτής: President Hotel

Όλα τα έσοδα διατέθηκαν για τους σκοπούς του MDΑ Ελλάς & του Πηνελόπειου Ιδρύματος.

Ζωή Κέρος, Χρυσούλα Κέρος
Ζωή Κέρος, Χρυσούλα Κέρος

Λίγα λόγια για το MDA Ελλάς

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός παιδιού που ασθενεί.

Τέντυ Γερουλάνου, Φανή Σακελαρίου - Βιβή Ξυλά, Έλενα Κοσυβάκη
Τέντυ Γερουλάνου, Φανή Σακελαρίου – Βιβή Ξυλά, Έλενα Κοσυβάκη

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του MDA Ελλάς μπορείτε να βρείτε στο mdahellas.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *