Για την σύντροφο της, Άλκηστη και την απόφαση της να μετακομίσει στο Λονδίνο μίλησε η Ντέμη Γεωργίου στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας.

Η Ντέμη από το «MasterChef» σχολίασε τις δηλώσεις της συντρόφου της λέγοντας: Βιώνω πολύ έντονα όλο αυτό που έχει φύγει, είναι σκληρό για μένα, έχει φύγει για δουλειά, εντάξει, το καταλαβαίνω… Επειδή εγώ περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου, θα ήθελα το σύντροφό μου δίπλα μου. Δεν είπα ποτέ στη Ντέμη να μείνει εδώ, δεν μπορείς να κρατήσεις τον άλλον πίσω όταν έχει όνειρα και θέλει να κάνει πράγματα. Το βιώνω πολύ έντονα, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Μιλάμε κανονικά με την Άλκηστη.

Στο δικό της μυαλό το έχει κάνει και για τις δυο μας γιατί όντως υπάρχει τεράστια αναγνωρισιμότητα στο vegan κομμάτι στην Αγγλία και θα μπορούσα να κάνω τεράστια καριέρα κι εγώ εκεί, αλλά είναι αυτό το παιδί εδώ στην Ελλάδα που δεν μπορώ να το αφήσω αυτή τη στιγμή. Το παιδί είναι το εστιατόριο. Η Άλκηστις ήθελε πολλά χρόνια να φύγει από την Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ντέμη Γεωργίου.

Επίσης πρόσθεσε πως: «Στο δικό της μυαλό το έχει κάνει και για τις δυο μας γιατί όντως υπάρχει τεράστια αναγνωρισιμότητα στο vegan κομμάτι στην Αγγλία και θα μπορούσα να κάνω τεράστια καριέρα κι εγώ εκεί, αλλά είναι αυτό το παιδί εδώ στην Ελλάδα που δεν μπορώ να το αφήσω αυτή τη στιγμή. Το παιδί είναι το εστιατόριο. Η Άλκηστις ήθελε πολλά χρόνια να φύγει από την Ελλάδα».

Πηγή: www.newsbeast.gr

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *