Δεν είναι εύκολο να πετύχεις το τέλειο κέικ σοκολάτας που να είναι αφράτο, υγρό και με μια λέξη ακαταμάχητο.

Η αναλογία των υλικών στη συνταγή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας και το βίντεο που ακολουθεί.

Περισσότερα αυγά από αυτά που πρέπει, ή λιγότερο αλεύρι, καθώς και άλλα συχνά λάθη επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια για το τέλειο κέικ σοκολάτας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Χαρδαλιάς: «Τα μόνα έγγραφα για τις μετακινήσεις θα είναι οι πιστοποιήσεις των εργοδοτών, ουδείς άλλος θα κυκλοφορεί» (vid)

Δείτε όλες τις παραλλαγές και πως βγαίνει το σοκολατένιο κέικ με κάθε μια από αυτές.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *