Η Τουρκία δεν έχει σταματήσει να προκαλεί, ειδικά μετά από τις ιστορικές αποστολές στην Κύπρο των μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη Χάλκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το οποίο φέρνει στο προσκήνιο ένα σοβαρό επεισόδιο με στοχοποίηση ελληνικής φρεγάτας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – «Κάντε σεξ φορώντας μάσκα και μην φιλιέστε»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Οι κλανιές της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή, έγιναν viral

Εκείνες τις ημέρες- προφανώς εκνευρισμένοι οι Τούρκοι από τις επιτυχίες αυτές- για πρώτη φορά προχώρησαν σε μια κίνηση που ανεβάζει το θερμόμετρο.

Δυο φρεγάτες Ελληνική και Τουρκική, να έχουν λίγη απόσταση, όχι δίπλα και από την Τουρκική να εκπέμπονται σήματα ηλεκτρονικά προς την Ελληνική με στραμμένα τα όπλα προς αυτή.

Με τα ραντάρ των όπλων τους, πολεμικά πλοία της Τουρκίας στοχοποίησαν τουλάχιστον μια από τις Ελληνικές φρεγάτες που ήταν σε κοντινή απόσταση και παρακολουθούσε τις κινήσεις των Τούρκων.

Το πλήρωμα του Ελληνικού πλοίου αντέδρασε πολύ ψύχραιμα και αποφασιστικά.

Κάτι παρόμοιο είχαν κάνει οι Τούρκοι και με τη Γαλλική φρεγάτα στα νερά της Μεσογείου, όταν στη συνέχεια ο Εμμανουέλ Μακρόν ανέβασε τους τόνους κατά της Άγκυρας τόσο στην ΕΕ όσο και εντός του ΝΑΤΟ.

Σε κάθε περίπτωση τα Ελληνικά πληρώματα που είναι εν πλω έχουν λάβει εντολές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, ήδη από το περιστατικό του ΛΗΜΝΟΣ διότι οι Τούρκοι αναζητούν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε προκλητικές ενέργειες, οι οποίες θα την βοηθήσουν ώστε να κατηγορήσει την Ελλάδα.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *