Νέες εικόνες συνωστισμού και σήμερα (30/8) στα λεωφορεία, ιδιαίτερα εκείνα που είχαν προορισμό τις κοντινές παραλίες της Αττικής.

Στα όρια των αντοχών τους βρίσκονται όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω καύσωνα, μεγάλου συνωστισμού αλλά και του φόβου για τον κορoνοϊό.

Συγκεκριμένα, νέες εικόνες συνωστισμού παρατηρήθηκαν στα λεωφορεία και σήμερα. Ειδικά στις στάσεις με κατεύθυνση προς τις παραλίες της Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα

Με την θερμοκρασία να συνεχίζει σε υψηλά επίπεδα, όλο και περισσότεροι επιβιβάστηκαν στα συγκεκριμένα λεωφορεία για να μεταβούν στις παραλίες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Αποστάσεις στις παραλίες

Με όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορoνοϊό συνεχίζουν να λειτουργούν οι οργανωμένες παραλίες. Υπάρχουν και αυτοί που δεν έφυγαν αλλά συνεχίζουν να επιμένουν στις οργανωμένες παραλίες, αφού πρωταρχικός σκοπός είναι να βρίσκονται σε μέρη που τα μέτρα τηρούνται.

Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην πόλη και με τα κρούσματα να αυξάνονται καθημερινά, η ατομική ευθύνη για την προστασία από τον κορονοϊό θα πρέπει να είναι μεγάλη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Το χάσαμε το κορμί πατριώτες – Τρυφερά ενσταντανέ μεταξύ Κοκλώνη και Ελληνίδας ηθοποιού

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Καυτά φιλιά δίπλα στο κύμα!

 

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *