Οργισμένη ανάρτηση Καλλιάνου: «Αφήστε τους μετεωρολόγους να κάνουν τη δουλειά τους»

Οργισμένος είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι βιώνουμε ημέρες καύσωνα, χωρίς να έχει γίνει σχετική πρόγνωση από μετεωρολόγους.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, αναφέρεται στις ιστοσελίδες που κάνουν λόγο για καύσωνα, χωρίς να έχουν ρωτήσει κάποιον μετεωρολόγο και διερωτάται αν οι δημοσιογράφοι σέβονται τη δουλειά τους. «Μα είναι δυνατόν; Άλλη η δουλειά των δημοσιογράφων και άλλη των Μετεωρολόγων. Βγήκα εγώ ποτέ να κάνω ρεπορτάζ; Είναι η δουλειά μου; Όχι βέβαια και σέβομαι απόλυτα την άποψη και τη δουλειά των δημοσιογράφων. Αυτοί όμως σέβονται τη δουλειά των Μετεωρολόγων;»

Η οργισμένη ανάρτηση:

Διαβάστε περισσότερα

«Επειδή τελευταία διαβάζω διάφορες ασυναρτησίες σε site και ακούω άλλες τόσες σε κανάλια και ραδιόφωνα, όχι, δεν επικρατεί καύσωνας αυτές τις μέρες.

Και αν θέλουν κάποια site να παρουσιάσουν μια έγκυρη πρόγνωση, ας ρωτήσουν έναν Μετεωρολόγο. Έχουν τα τηλέφωνα όλων μας. Δεν είναι δυνατόν οι δημοσιογράφοι να μελετούν site με εικονίδια καιρού και να βγάζουν προγνώσεις με βαρύγδουπους τίτλους. Ενημερώνεται με αυτόν τον τρόπο σωστά ο κόσμος; Ήμαρτον.

Που είναι οι 42°C που θα είχαμε στη Λάρισα αυτές τις μέρες; Που είναι ο σφοδρότατος καύσωνας που θα επικρατούσε σήμερα; Που είναι ο λίβας που θα έπνιγε; Αυτά γράφονταν πριν από λίγες μέρες σε όλο το διαδίκτυο και η αναπαραγωγή τους ήταν τεράστια, δυστυχώς.

Η μέγιστη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 38-39°C – Να επικρατούν γενικά εξασθενημένοι άνεμοι – Η ελάχιστη θερμοκρασία να μην πέφτει κάτω από τους 26-27°C – Να επηρεάζεται μεγάλο μέρος της χώρας από τις παραπάνω συνθήκες και όχι μόνο τοπικά – Όλα τα παραπάνω να διαρκέσουν τουλάχιστον 3 ημέρες.

Δίαιτα του πολεμιστή: Η διατροφή των αρχαίων πολεμιστών για άμεση απώλεια βάρους και εντυπωσιακά αποτελέσματα

Αν λοιπόν διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή, μάλλον από την ερχόμενη Πέμπτη (χοντρικά) έρχεται καύσωνας. Αλλά και πάλι όλα αυτά τα δούμε τις επόμενες μέρες ώστε να “κλειδώσει” αυτό το ενδεχόμενο».

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!