Μπορεί να έχουμε φτάσει στο παρά ένα της διεξαγωγής του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας το οποίο ξεκινά τις εργασίες του σήμερα στις επτά το απόγευμα, ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμη εάν και κατά πόσο θα πάρει το λόγο ο πρώην πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος και πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Οι γνώμες διίστανται ακόμη και εντός του περιβάλλοντός του αφού άλλοι λένε ότι θα μιλήσει αφού ήδη έχει σπάσει τη σιωπή που τον διέκρινε επί μια δεκαετία έχοντας εκφωνήσει ομιλίες τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στο Σίτι του Λονδίνου και άλλοι λένε ότι θα παραστεί μεν στο Metropolitan Expo, αλλά θα αρκεστεί μονάχα στο να ακούσει τους υπόλοιπους συνέδρους.

Το τι θα πράξει μένει να το δούμε μέχρι την Κυριακή. Πάντως στο πρόγραμμα που έχει εκδοθεί από τους πρώην προέδρους της Νέας Δημοκρατίας το λόγο θα πάρει σήμερα στις 19:15 ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την ιδιότητα του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου καθώς επίσης και την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι με την ιδιότητα του συνέδρου.

Επίσης ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει προγραμματιστεί να ανέβει στο βήμα την Κυριακή στις 11:30 το πρωί.

Πηγή: www.newsbeast.gr

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *