Ένας άντρας έγινε τσακωτός από δύο πιτσιρικάδες να αυνανίζεται στα ντουζ κέντρου αναψυχής και στο δικαστήριο είπε πως φταίει το ότι μένει με τη μάνα του.

Ο 53χρονος Adrian Venables από το Τσέστερ της Αγγλίας εθεάθη από τα δύο αγόρια να αυνανίζεται στις δημόσιες ντουζιέρες του κέντρου αναψυχής Northgate Arena, στις 13 Αυγούστου του 2018.

Διαβάστε περισσότερα

 

Τα παιδιά ειδοποίησαν αμέσως τους γονείς τους και αυτοί με τη σειρά τους την αστυνομία, με τον Adrian Venables να συλλαμβάνεται για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, έγινε το δικαστήριο, με τον 53χρονο, ο οποίος, μάλιστα, είναι κωφός, να προκαλεί έκπληξη με τη δικαιολογία της πράξης του.

Όπως είπε, ο λόγος για τον οποίο αυνανίστηκε στα ντουζ του εν λόγω κέντρου αναψυχής είναι ότι ζει με τη μάνα του και δεν ήθελε να δείξει έλλειψη σεβασμού… αυτοικανοποιούμενος στο σπίτι τους!

Το δικαστήριο, πάντως, ήταν επιεικές μαζί του. Ο Venables ήταν κηπουρός για 34 χρόνια, αλλά αποσύρθηκε για λόγους υγείας, ενώ ποτέ δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

Ο δικηγόρος του, Ρίτσαρντ Σίμπεον, δήλωσε ότι ο πελάτης του παραδέχθηκε την ενοχή του άμεσα και πολλές φορές, παρά τις συνεχείς αναβολές στην υπόθεση.

Μια ψυχιατρική έκθεση, δε, αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα στοιχείο «διανοητικής ανωριμότητας». Ο κος Σίμπεον εξήγησε: «Η έκθεση διαπίστωσε ότι η κατανόησή του για τον κόσμο, έξω από τη δική του φούσκα, ήταν πολύ περιορισμένη».

Στον Venables επιβλήθηκε, τελικά, 12μηνη κοινωνική εργασία και πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *