Σε όλους μας έχει συμβεί: λόγω δυσκολίας εξεύρεσης θέσης, συχνά παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας κάπου και μετά ξεχνάμε πού. Ωστόσο, ένας οδηγός έχει τραβήξει το φαινόμενο αυτό στα άκρα.

Ένας 19χρονος από το Πλίμουθ αναζητεί επί μία εβδομάδα το αυτοκίνητό του καθώς δεν θυμάται που το έχει παρκάρει. Ο ενθουσιώδης Κόνορ Σπίαρ βιαζόταν να πάει σε μουσικό φεστιβάλ στο Μπρίστολ. Έτσι, πάρκαρε το αυτοκίνητο σε μια συνοικία και πήρε ταξί για τη συναυλία.

Διαβάστε περισσότερα

Ωστόσο, όταν αυτή τελείωσε εκείνος δεν είχε ιδέα που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του και μια εβδομάδα μετά ούτε αυτός ούτε η μητέρα του κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Ο Κόνορ μετέφερε μαζί του και φίλους. Δεν έβρισκε να παρκάρει κοντά στον συναυλιακό χώρο έτσι το άφησαν σε έναν από τους εκατοντάδες δρόμους της πόλης και πήραν ταξί για μία απόσταση 10 λεπτών.

Την επόμενη ημέρα όμως ο Κόνορ διαπίστωσε ότι δεν είχε ιδέα πού εγκατέλειψε το Ι.Χ του κι έτσι δεν μπορούσε να το εντοπίσει. Η μόνη ανάμνηση που είχε ήταν ότι ο δρόμος είχε κάποιους θάμνους.

Τελικά επέστρεψε στο Πλίμουθ με έναν φίλο και όλη την προηγούμενη εβδομάδα έπρεπε να περπατά στη δουλειά. Η μητέρα του προσπάθησε να βοηθήσει στην αναζήτηση χωρίς επιτυχία.

«Είναι τόσο ανεύθυνος. Ξέρετε πώς είναι οι νεαροί. Πάρκαρε εκεί χωρίς να σκεφθεί καν να βγάλω μια φωτογραφία από τον δρόμο. Είναι ό,τι πιο ανεύθυνο έχει κάνει».

Οι δυο τους πέρασαν 8 ώρες το Σάββατο να αναζητούν το αυτοκίνητο και άλλες 3 την Κυριακή χωρίς επιτυχία πάλι. Ο Κόνορ προσφέρει 100 λίρες σε όποιον τον βοηθήσιε να βρει το αυτοκίνητό του.

Πηγή: enikos.gr/Daily Mail

.

trelokouneli.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *