Πατέρας βίαζε και ξυλοκοπούσε τις διανοητικά ανάπηρες κόρες του και τις κρατούσε αλυσοδεμένες για πάνω από 10 χρόνια

 

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση ενός πατέρα από τη Μινεάπολη που καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή βασάνιζε και βίαζε επανειλημμένα τις δίδυμες κόρες του με νοητική υστέρηση – η μία εκ των οποίων έμεινε έγκυος δύο φορές από τον ίδιο.

Ο δικαστής Fred Karasov καταδίκασε τον 52χρονο άνδρα την Τετάρτη σε 30 χρόνια φυλάκιση για εγκλήματα που διαπράχθηκαν όταν οι νεαρές ήταν στην εφηβεία.

Η μία από της δίδυμες κόρες του είπε στους εισαγγελείς πως ο πατέρας τους κακοποιούσε ολόκληρη την οικογένειά τους και πως ελπίζει πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του αλυσοδεμένος, όπως συνήθιζε να τις κρατάει εκείνος στο δωμάτιό τους.

“Ελπίζω να μη βγει ποτέ από τη φυλακή. Κατέστρεψε την οικογένειά μας.”

 

Ο άνδρας παραδέχθηκε την ενοχή του την περασμένη εβδομάδα για την εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά και βιαιοπραγία ενάντια στα παιδιά του.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, ο άντρας κακοποιούσε τα παιδιά του για τουλάχιστον δέκα χρόνια, έως ότου ένα από τα δίδυμα, δραπέτευσε στις αρχές Μαΐου του 2017

Τον Ιούνιο, το θύμα Α περιέγραψε με πλήρη λεπτομέρεια τα βασανιστήριά της στις αρχές, προσθέτοντας ότι η κακοποίησή της άρχισε όταν οι γονείς της συνειδητοποίησαν ότι ήταν «σεξουαλικά ενεργή».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα είπε ότι ο πατέρας τους έδενε σφιχτά με αλυσίδα σκύλου στα χέρια και γύρω από τους αστραγάλους τους για να μην δουν άλλους άντρες.

House of horrors: The shocking abuse had gone on inside this home for 10 years, until one of the victims managed to escape in May 2017 

Η αδελφή της, το θύμα Β, η οποία έμεινε έγκυος δύο φορές από τον πατέρα της, το 2014 και το 2017, δήλωσε στις αρχές ότι δεν «τους έδινε ποτέ αρκετό φαγητό».

Ένας ψυχολόγος δήλωσε ότι το θύμα Β βρίσκεται σε «ήπιο έως μέτριο» επίπεδο πνευματικής αναπηρίας και δεν είναι σε θέση να ζήσει μόνο του, ενώ το θύμα Α συμπεριφέρεται σαν ένα παιδί ηλικίας 6 έως 7 ετών.

Το αριστερό αυτί του θύματος Α ήταν κομμένο, είχε σημάδια στο μέτωπό του και την πλάτη και δεν μπορούσε να δει από το αριστερό του μάτι. Η νεαρή στις αρχές ότι τα τραύματα αυτά προήλθαν από το πότε ο πατέρας της την χτύπησε με ένα ρόπαλο στο κεφάλι.

Το θύμα Α πρόσθεσε επίσης ότι έπαθε γάγγραινα από τις αλυσίδες και πως αν δεν έκανε εγχείρηση θα έχανε και τους δυο αστραγάλους του.

Not impressed: The convicted father told the court he was

Η θύμα Β πρόσθεσε ότι ο πατέρας τους τους γρονθοκοπούσε και πως τους χτυπούσε με τη σκούπα.

Την Τετάρτη, μετά την καταδίκη του, ο πατέρας ζήτησε συγγνώμη από τις κόρες του στο δικαστήριο.

«Λυπάμαι για όσα συνέβησαν με τις κόρες μου. Ο Θεός να με συγχωρέσει. Ελπίζω να με συγχωρήσουν κι εκείνες μια μέρα».

.

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!