Μάνα κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι για να επισκεφτεί φιλενάδα της, το σπίτι πήρε φωτιά και τα παιδιά κάηκαν ζωντανά

Τρία νεαρά αγόρια πέθαναν μέσα σ’ ένα φλεγόμενο σπίτι, αφού η μητέρα τους τα άφησε κλειδωμένα μέσα ενώ πήγε να επισκεφτεί μία φίλη.

Το σώμα του Danil Vorobyev βρέθηκε νεκρό πάνω από τα δίδυμα αδέλφια του, τον Sasha και τον Denis, στο χωριό Stary Buyan στην Samara της Νοτιοδυτικής Ρωσίας.

Natalia Vorobyeva (right) with her three children (from left) Sasha, Danil, and Denis and fireman Aleksandr Mordvov. The three young boys died in a house fire in Russia

Η μητέρα τους, η 36χρονη Natalia Vorobyeva, είχε αφήσει τα αγόρια κλειδωμένα με αποτέλεσμα να μη μπορούν να ξεφύγουν από τη φωτιά, η οποία πιστεύεται πως ξέσπασε από έναν ελαττωματικό λέβητα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ένα από τα αγόρια, ο 6χρονος Danil, προσπάθησε να σώσει τα 3χρονα αδέλφια του βάζοντας πάνω τους το δικό του σώμα για να τους προστατεύσει από τις φλόγες.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν επίσης πως τα αγόρια προσπάθησαν να ξεφύγουν, αφού τα σώματά τους βρέθηκαν κοντά στην κλειδωμένη κεντρική πόρτα.

Aleksandr Mordvov with children Danil (right) and the twins Sasha and Denis. The fireman had saved the family on a previous occasion after a downstairs flat caught fire 

Ο λέβητας φυσικού αερίου δεν λειτουργούσε σωστά και γι’ αυτό πιστεύεται ότι αυτός ήταν η αιτία της φωτιάς.

Η κ. Vorobyeva, μία μονογονέας μητέρα, ανησυχούσε για το λέβητα αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει για την επισκευή του.

.

loading…

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!