Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αποστολίας Ζώη για τον καρκίνο

Για τους γονείς της της αλλά και την φιλανθρωπική παράσταση «Γιατί το τραγούδι» που κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς, τα έσοδά της θα δοθούν στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι μίλησε η Αποστολία Ζωή.

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τέτοια ζητήματα και αναφέρθηκε σε αυτό της το εγχείρημα:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-gpt-ad-1539094622034-0»); });

«Αυτή ήταν μία ανάγκη μου, που ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Θέλω να κάνω κάτι για τον καρκίνο. Είναι κάτι που με έχει διαλύσει τα τελευταία 4 χρόνια και όλο αυτό δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη και πάρα πολύ απογοητευμένη με όλο αυτό που είχε συμβεί. Για να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει κάτι τόσο μεγάλο και όταν άρχισα να παίρνω τα πρώτα ναι, ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, που σίγουρα έρχεται από κάπου εκεί πάνω».

Όταν ο δημοσιογράφος του Happy Day την ρώτησε εάν θεωρεί πως είναι βοήθεια, που προέρχεται από τον πατέρα της η τραγουδίστρια είπε: «Είναι βοήθεια που προέρχεται από τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, γιατί είναι και οι δύο εκεί πάνω.»

«Είσαι μέσα σου καλά;» ρωτήθηκε η τραγουδίστρια και αποκάλυψε: «Όχι ακόμα. Αισθανόμουν υπαίτια που δεν κατάφερα να σώσω τους γονείς μου και αισθανόμουν πάρα πολλές ενοχές και ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω».

.

loading…

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!