Γκέι γέμισε με σιλικόνη τους όρχεις του για να ευχαριστήσει σεξουαλικά τον σύντροφό του και πέθανε

Οι τηλεθεατές μίας εκπομπής παρακολουθούσαν σοκαρισμένα τη μητέρα ενός άνδρα που πέθανε αφότου έβαλε σιλικόνη στους όρχεις του για να ευχαριστήσει σεξουαλικά τον σύντροφό του.

Η Linda Chapman από τη Μελβούρνη είπε στην εκπομπή The Project της Τρίτης πως ο Dylan Hafertepen ανάγκασε τον 28χρονο γιο της, Jack Chapman, να βάλει σιλικόνη στους όρχεις του για να τον ικανοποιήσει.

Η κ. Chapman ήταν εμφανώς κλονισμένη όταν μίλησε με τον κ. Hafertepen, κατηγορώντας τον για το θάνατο του γιου της.

Describing Mr Chapman

Ο κ. Hafertepen δήλωσε ότι δεν ήταν αυτός που έβαλε σιλικόνη στους όρχεις του κ. Chapman αλλά η μητέρα του κατηγόρησε εκείνον για το θάνατο του γιου της.

“Μακάρι να ήσουν εσύ νεκρός,”  είπε η μητέρα και ο κ. Hafertepen απάντησε: “Μακάρι να ήμουν κι εγώ νεκρός, Linda.”

Mr Chapman (pictured), who went by the name ‘Pup Tank’, died from ‘silicone embolism syndrome’ last month after he injected the liquid substance into his scrotum

“Αυτός είναι ο γιος μου,” είπε η μητέρα δείχνοντας τη φωτογραφία του. “Αυτός είναι ο Jack μου. Αυτός είναι ο γιος μου, όχι έτσι όπως τον έκανες εσύ. Όχι έτσι όπως ήθελες εσύ να είναι,” είπε η μητέρα ξεσπώντας ξανά σε δάκρυα.

“Τι είδους άτομο βάζει στους όρχεις του φίλου του σιλικόνη για να ευχαριστηθεί; Τι είδους άτομο το κάνει αυτό;”

“Κάποιος που ένιωθε τόσο άσχημα για τον εαυτό του, κάποιον που ήταν ευάλωτος, ήθελε μόνο την αγάπη σου, με κάθε κόστος. Και την πλήρωσε με τη ζωή του.”

In many of the images, Mr Hafertepen (left) and the pups - including Mr Chapman (right) - are seen with engorged testicles the size that squashed into skimpy tight outfits

“Είσαι υπεύθυνος για το θάνατο του Jack. Αν δεν σε συναντούσε ποτέ, θα ήταν ακόμα ζωντανός και θα ήταν στο σπίτι μαζί μου.”

Mr Hafertepen (bottom left) and his pups often share photos of themselves on Instagram or Tumblr, where they are shirtless, in jockstraps and harnesses, or naked

Η κ. Chapman είπε ότι ο κ. Hafertepen δεν ήταν ευπρόσδεκτος στην κηδεία του γιου της, αφού τον πέταξε “με τις κλωτσιές” έξω από το σπίτι της.

“Σε μισώ,” είπε η κ. Chapman. “Σε μισώ για ό,τι έκανες στο παιδί μου.”

.

loading…

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!