Αρκούδα «ξέσκισε» και σκότωσε 16χρονο που έσωσε τον μικρότερο ξάδελφό του από τα «δόντια» της

Ένα 16χρονο αγόρι πέθανε όταν πλησίασε μια καφέ αρκούδα για να σώσει τη ζωή του μικρότερου ξαδέλφου του.

Ο 13χρονος Boris Burakov ξέφυγε, αλλά ο ξάδελφός του, ο 16χρονος Rodion Burakov, δεν τα κατάφερε και σκοτώθηκε από το εξαγριωμένο θηρίο στην ανατολική Ρωσία.

Το άγριο ζώο είχε θάψει το διαμελισμένο σώμα του κάτω από τα πεσμένα φύλλα και κλαδιά, το οποίο βρήκαν οι διασώστες όταν έφτασαν στο σημείο σύμφωνα με τις υποδείξεις του μικρότερου αγοριού που κατάφερε να ξεφύγει.

Rodion Burakov has been hailed a hero after he distracted a brown bear which ambushed him and his 13-year-old cousin Boris as they returned home to their remote Russian village

Ένας διασώστης βρήκε την αρκούδα να φυλάει το θήραμά του και πυροβόλησε το θηρίο.

Ένα μακάβριο βίντεο δείχνει τη στιγμή που μια διασώστρια βρίσκει το διαμελισμένο σώμα του αγοριού που είχε ταφεί από την αρκούδα.

Ο Boris είπε στους διασώστες πώς η αρκούδα τον άρπαξε, αλλά ο Rodion – ο οποίος θα μπορούσε να ξεφύγει και να σωθεί – απέσπασε την προσοχή του θηρίου περνώντας βαθύτερα μέσα από το δάσος.

Η αρκούδα άφησε το νεαρό αγόρι ελεύθερο για να κυνηγήσει τον Rodion, τον οποίο κατάφερε να πιάσει και τον διαμέλισε.

Ο εκπρόσωπος της επαρχίας, Vladimir Voitsekhovsky, δήλωσε ότι μόλις ο Boris ζήτησε βοήθεια, όλες οι υπηρεσίες διάσωσης έσπευσαν στο σημείο για να σώσουν το 16χρονο αγόρι.

Rodion, 16, with a female friend on his shoulders. He sustained

Ένας εκπρόσωπος της Ρωσικής Επιτροπής Ερευνών, ο οποίος ασχολείται με το περιστατικό, δήλωσε: “Ο 13χρονος ήταν σε θέση να δραπετεύσει και να αναφέρει την επίθεση που δέχθηκε συγγενικό του πρόσωπο από αρκούδα.”

“Ο μεγαλύτερος έφηβος πέθανε στα χέρια της αρκούδας.”

.

loading…

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!