Δριμύ «κατηγορώ» των φίλων του 15χρονου αυτόχειρα – «Είσαι περήφανος που τον σκότωσες;» (εικόνες)

  • Συγκλονίζει το κείμενο των φίλων του 15χρονου, που αυτοκτόνησε, προς τους ηθικούς αυτουργούς: «Είσαι περήφανος που εξαιτίας του κόμπλεξ σου χάθηκε μια ζωή;»
  • Κείμενο- «γροθιά» φίλων του 15χρονου αυτόχειρα κατά των ηθικών αυτουργών – «Είσαι περήφανος που του στέρησες το μέλλον;»
  • Σάλος στα Social Media και μηνύματα κατά του bullying

Αισθήματα οργής και αγανάκτησης για τους ηθικούς αυτουργούς γεννά η υπόθεση του 15χρονου αγοριού που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Αργυρούπολη, αδυνατώντας να αντέξει το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του.

Οι πιο στενοί φίλοι και φίλες του ανήλικου αγοριού έγραψαν ένα κοινό κείμενο και το δημοσιοποίησαν στους λογαριασμούς τους στα social media. Απευθυνόμενοι προσωπικά σε κάθε έναν από εκείνους που έκαναν bullying στον 15χρονο, και τον έφτασαν σύμφωνα με την επιστολή του αυτόχειρα, στο απονενοημένο διάβημα, τον θέτουν προ των ευθυνών του.

Διαβάστε περισσότερα

«Είσαι περήφανος; Είσαι περήφανος που κατάφερες να αναγκάσεις ένα παιδί να νιώσει ότι η μόνη λύση είναι η αυτοκτονία; Είσαι περήφανος που εξαιτίας του κόμπλεξ σου χάθηκε μια ζωή; Είσαι περήφανος που στέρησες ένα μέλος μιας οικογένειας, έναν αδελφό και έναν φίλο; Είσαι περήφανος που σκότωσες έναν 15χρονο με όνειρα και στόχους, όπως όλοι μας; Είσαι περήφανος που του στέρησες το μέλλον και στέρησες ένα κομμάτι της ζωής όλων μας;» γράφουν οι φίλοι του 15χρονου.

«Ορίστε, τώρα πια πάει.. Πως νιώθεις… Για πες… Έφυγε το κόμπλεξ σου ή ακόμα. Για πες τώρα μεγάλε αν έχει την μπέσα και τα α.. που τον κορόιδευες, είσαι ευχαριστημένος. Τον κατέστρεψες και μας κατέστρεψες. Του στέρησες την ζωή, τους στόχους, το μέλλον και πολλά άλλα. Και εμάς μας στέρησες έναν φίλο που ήταν πάντα εκεί για εμάς και νοιαζόταν για τους φίλους του και την οικογένειά του. Κατάφερες λοιπόν να τον κάνεις να νομίζει ότι η μόνη λύση και ο μόνος τρόπος είναι η αυτοκτονία. Γιατί να το κάνετε αυτό; Δώστε μου έναν γ… λόγο. Άξιζε εξαιτίας του κόμπλεξ και της ανωριμότητάς σου να πεθάνει. Όμως σωστά τώρα ξαφνικά θυμήθηκες ότι αυτό το άτομο έχει καρδιά. Ξέχασες ακόμα ότι εκτός από ψυχή, έχει και γ… αισθήματα. Και πονούσε. Πονούσε πολύ… Όμως εσύ ως μ… και ως μ… τον έγραψες και τον άφησες να καταστραφεί. Έπρεπε να τον οδηγήσεις σε αυτό το σημείο πια για να καταλάβεις ότι ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΝΑΝΕ», προσθέτουν οι φίλοι του.

«Όσο τώρα για το παιδί το μόνο που έχω να πω είναι ότι πάντα θα υπάρχει ένα κομμάτι του στην καρδιά μας. Ήταν ότι πιο τραγικό μπορούσε να συμβεί και δεν έχω λόγια. Απλά τώρα ήρθε να στιγμή να πάρουμε δραστικά μέτρα και να μην αφήσουμε κανένα άλλο παιδί να καταλήξει έτσι. Όταν είσαι στο αδιέξοδο μίλα. Μίλα σε οποιονδήποτε είτε αυτό είναι η αστυνομία, είτε οι φίλοι είτε οι γονείς. Πραγματικά ήσουν από τα καλύτερα παιδιά που ξέρω. Θα μου λείψεις και θα δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Και πραγματικά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά από αυτό που έγινε σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη. Και μακάρι να βρεις στον παράδεισο την ηρεμία και την γαλήνη που δεν βρήκες εδώ. Σε αγαπάμε και θα σε αγαπάμε για πάντα. Μακάρι να μην είχε τελειώσει έτσι. Τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο», καταλήγουν.

Σάλος στα Social Media για τον θάνατο του 15χρονου

Την ίδια ώρα, αναρίθμητοι χρήστες του διαδικτύου αποχαιρετούν συγκινημένοι τον ανήλικο σαν να τον γνώριζαν προσωπικά, παρά το γεγονός πως δεν είχαν γνωριστεί ή συναντηθεί ποτέ.

Ακόμα, εκφράζουν την οργή τους για εκείνους που τον οδήγησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του. «Είστε ευχαριστημένοι; Καταφέρετε να πάρετε τη ζωή αυτού του αθώου παιδιού. Είχε όλη τη ζωή μπροστά του», είναι μία χαρακτηριστική ανάρτηση.

.

trelokouneli.gr

Σου άρεσε; Μοιράσου το!